Bburago Kit Audi A1 1:24 červená
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago Kit Audi A1 1:24 červená

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-25105 Kit Audi A1 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je č

BB18-25105

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů aut? Nebo jen chcete udělat radost svému dítěti, přátelům nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta 1:24 Bburago 18-25105 Kit Audi A1 nejen pro sběratele. Má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční. Model je ve verzi Kit určené k sestavení. Barva modelu je červená metalíza.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů.

Audi.png
Informace o originálu

Audi A1 je malý městský třídveřový hatchback, vyráběný automobilkou Audi od roku 2010. Jedná se o stylový vůz, který je podle samotného výrobce určen především pro mladší řidiče a řidičky. Audi A1 s motorem 1,4 TSI, který má být naladěn na 185 koní ( 136 kW ) a na kola přední nápravy se má přenášet přes sedmistupňovou dvou-spojkovou převodovku DSG.

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Vlastnosti
  • Model má otevírací dveře a kapotu, natáčení kol volantem je plně funkční.
  • Karosérie je vyrobena ze zinkohliníkové slitiny.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Velké množství detailů včetně makety motoru.
  • Možno otevřít dveře a kryt motoru.
  • Detailně zpracované světla a blinkry.
  • Pryžové pneumatiky.