Castle Capacitor Pack 12S 4x220µF

Castle Capacitor Pack je určeno pro eliminaci poklesů napětí napájecího akumulátoru při velkých špičkových odběrech. Zařízení je vytvořeno z jakostních kondenzátorů z velmi nízkým ESR. Castle Capacitor Pack doporučujeme instalovat u vrtulníku řady 550 a výše n

CC-011-0002-02

Nové zboží

Castle Creations

Prodej skončil

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

Castle Capacitor Pack je určeno pro eliminaci poklesů napětí napájecího akumulátoru při velkých špičkových odběrech. Castle Capacitor Pack doporučujeme instalovat u vrtulníku řady 550 a výše nebo u aut 1:8 - 1:5. U vrtulníků třídy 700 a aut 1:5 je instalace Capacitor Packu nutností. Pro správnou funkci je nezbytné nainstalovat zařízení co nejblíže regulátoru, délka kabelů by měla být mezi regulátorem a Capacitor Packem větší než 8 cm.

Castle Capacitor Pack je vytvořen z jakostních kondenzátorů 4 x 220 µF/50 V s velmi nízkým ESR (ekvivalentní sériový odpor). Při náhlém zvýšení odběru regulátoru dodá zařízení do regulátoru patřičný proud, a tím tedy nedochází k přetěžování LiPo akumulátorových sad, které nejsou na tyto špičkové odběry konstruovány. Capacitor Pack snižuje impedanci napájecího zdroje na frekvencích pásmu měničů - tj. cca 8 - 20 kHz.

Doporučeno pro modely