Futaba gyro GYC440 pro auta

Gyro Futaba GYC440 pro RC modely aut navazuje na předchozí typ GYC430. Obsahuje lepší MEMS senzor a lépe vyladěné algoritmy řízení serva. Samozřejmostí je nastavení max. výchylek serva řízení a možnos

AR01000933

Nové zboží

FUTABA

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Gyro Futaba GYC440 pro RC modely aut navazuje na předchozí typ GYC430. Obsahuje lepší MEMS senzor a lépe vyladěné algoritmy řízení serva. Samozřejmostí je nastavení max. výchylek serva řízení a možnost řízení zisku gyra volným kanálem vysílače. Zkrátka driftování jako nikdy předtím! Zisk gyra lze samozřejmě nastavit na fixní hodnotu trimem. Nejlepších výsledků dosáhnete v kombinaci rychlých digitálních serv, nejlépe řady BLS od Futaby.

Gyro se instaluje do středu auta. Pokud používáte přijímač Futaba s technologií S.BUS nebo S.BUS2, stačí gyro připojit do S.BUS/S.BUS2 výstupu přijímače pouze jedním kabelem (kanál č. 1 je řízení, kanál . 3 je nastavení zisku gyra). Pokud používáte jiné RC soupravy, gyro se propojuje standardním způsobem buď jedním, nebo pro řízení zisku gyra vysílačem dvěma kabely. Výstup z gyra je tvořen standardním PWM výstupem. DIP přepínači se nastavuje typ serva (digitální nebo analogové) a znaménko zisku tak, aby servo řízení působilo proti rotaci auta.

Programové funkce
  • AVCS (Heading Lock): Model vždy drží požadovaný směr (např. bez ohledu na nerovnost tratě). Funkci aktivace/deaktivace funkce AVCS je spřažena s nastaveným ziskem. Použití funkce AVCS závisí na individuálních zvyklostech uživatele - jakým způsobem chce auto řídit.
  • Max. výchylka: Pomocí trimu na gyru lze nastavit max. výchylku serva řízení
  • Zisk: Zisk gyra lze měnit kanálem vysílače nebo jej nastavit napevno trimem na vrchní části gyra. DIP přepínačem lze nastavit znaménko zisku - směr výchylky kormidla.
  • Typ serva: Gyro podporuje použití analogových i digitálních serv. Při použití analogových serv je potřeba volit menší zisk, stabilizace bude méně účinná. Doporučujeme používat pouze digitální rychlá serva a gyro nakonfigurovat pro digitální serva. Stabilizace je účinnější, je možné používat vyšší zisk - rychlejší kompenzaci. Naplno tak využijete výhody stabilizace gyra.