Fling RC házedlo ARF 1240mm
Prodej skončil
Zobrazit větší

Fling RC házedlo ARF 1240mm

RC házedlo o rozp. 1240mm. Laminátový trup s uhlíkovým ocasním nosníkem a konstrukční nosné plochy s potahem fólií MonoKote. Ovládaná směrovka a výškovka, dodáváno s gumicukem.

GPMA1060

Nové zboží

Great Planes

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Malé RC házedlo Fling je ideálním společníkem pro víkendové relaxační létání, výpravy do přírody s modelem a malým baťůžkem. Nepochybujeme, že vás tenhle roztomilý model, který k letu připravíte doslova za pár hodin chytne za srdce. A nebojte se, že vás budou bolet ruce nebo si pohmoždíte rameno při házení - součástí stavebnice je i malý gumicuk, který zastane všechnu námahu za vás!

ARF stavebnice RC házedla s laminátovým trupem s uhlíkovým ocasním nosníkem a konstrukčními nosnými plochami.

Trup je typické "házedlové" konstrukce s laminátovou trupovou gondolou s odnímacím krytem kabiny a ocasním nosníkem z uhlíkové trubky. Překližkové lože pro serva směrovky a výškovky je již vlepeno v prostoru kabiny, kormidla jsou ovládána lankovými náhony pro dosažení minimální hmotnosti a přesného chodu.

Jednodílné křídlo potažené nažehlovací fólií je klasické konstrukce s balsovými žebry a tuhým potahem torzní skříně. K trupu se křídlo upevňuje gumovými oky. Pokud chcete mít Flinga skladnějšího, nebude problém (samozřejmě za cenu mírného zvýšení hmotnosti) ponechat křídlo dělené se spojkou ze 4 mm ocelového drátu.

Ocasní plochy jsou deskové potažené nažehlovací fólií.

Pro ovládání modelu budete potřebovat nejméně dvoukanálovou RC soupravu. Serva vyhoví běžná 9-10 g mikroserva s tahem nad 1 kg.cm, jako jsou HS-55 nebo HS-65HB.

Pro napájení přijímače a serv dobře vyhoví NiMH čtyřčlánek 350 mAh

Stavebnice obsahuje: laminátový trup modelu s uhlíkovým ocasním nosníkem, konstrukční křídlo a ocasní plochy potažené nažehlovací fólií, sadu příslušenství, gumicuk s cívkou a praporkem a návod

Rozpětí [mm]1240
Délka [mm]800
Hmotnost [g]195 - 215
Plocha křídla [dm2]18.4
Ovládané funkceS,V
Stavební náročnostS2
Náročnost pilotážeP1

Doporučené RC vybavení:

"600"
Rx akumulátor4,8 V KAN 350 mAh
Serva2x HS-55
RC soupravamin. 2 kanály