Spektrum síťový zdroj 12-18V 30A 540W

Spínaný síťový stabilizovaný zdroj o výkonu 540 W. Zdroj má nastavitelné výstupní napětí 12 až 18 V / 30 A. Samozřejmostí je tepelná, nadproudová ochrana a ochrana proti zkratu. Aktuální napětí a prou

SPMXC10201I

Nové zboží

Spektrum

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Síťový stabilizovaný zdroj Spektrum Smart zdroj 30A 540W je vybaven technologií Spektrum Smart. Dodává proud max. 30A s příkonem 540W pro napájení nabíječů. Chladicí ventilátor je aktivní a řídí otáčky podle potřeby. Ochrana před nadměrnou teplotou, přetížením a zkratem. Aktuální stav a nastavitelné výstupní napětí se zobrazí na velkém LCD displeji.

SMART_TECH.jpg

Pro každého, kdo hledá lepší způsob nabíjení LiPol baterií, nabízí Spektrum system Smart řešení. Nabíječe Spektrum Smart se zdrojem Smart a baterií Spektrum Smart, kombinují jednoduché intuitivní nabíjení, které nabízí bezpečnější nabíjení. Pro kontrolu stavu baterie mohou pokročilejší uživatelé využít jedinečných ukládaných dat, jako je počet cyklů, nezdravou aktivitu jako přebíjení a podvybití, teplotu baterie, stav kapacity a mnoho dalšího, vše je uloženo v baterii Smart. Automatické vybíjení navíc zajišťuje lepší a zdravější životnost baterií.

SMART_BATT_b_01.jpg
Technologie Spektrum SMART

Po připojení nabíječe k baterii Spektrum Smart, se parametry a stav LiPol baterie načtou z mikročipu Smart Memory, integrovaného v baterii. Prostřednictvím nabíječe lze vidět nastavení baterie na LCD displeji, takže vše co je potřeba udělat k nabití baterie, je stisknout tlačítko "Start". Technologie Smart se o zbytek postará. Každý nabíječ Smart LiPol je vybaven výstupním konektorem nové generace IC3™, který má integrovaný pin pro přenos dat z baterie, na dipleji LCD.

SMART_BATT_b_03.jpg
Nové konektory IC3 a IC5

Inovativní připojení zařízení s funkcí Smart, se děje pomocí nainstalovaného mikročipu na každé baterii Smart a informace se přenáší prostřednictvím datového kabelu, který je součástí nových konektorů IC3 a IC5. Řada konektorů IC je navržena tak, aby poskytovala pevnější spojení, vyšší tepelnou odolnost a snadnou instalaci.

S Technologií Smart máte možnost pořídit si ideální servis pro pohon vašich modelů. Stabilizovaný zdroj s nabíjecí stanicí a Smart LiPol baterie.
Vlastnosti zdroje Smart
  • Dva výstupy stejnosměrného proudu
  • Výkon až 30 A
  • Celokovová konstrukce pro dobré chlazení a dlouhou životnost
  • Dva standardní porty USB 5V, 1000mA (celkem)
  • Velký LCD displej zobrazí výstupní napětí a proud
  • Nastavitelné výstupní napětí 12-18V DC
  • Inteligentní ochrana proti teplu, vysokému proudu a zkratu
  • Inteligentní ventilátor s řízenými otáčkami