WR8 FORD FIESTA ST RX43 FLUX s karoserií Ken Block Gymkhana

Model speciálu Ford Fiesta Kena Blocka v měřítku 1:8 s náhonem 4WD pro nejrůznější povrchy, jako asfalt, šotolina aj. Model je poháněn výkonným střídavým motorem a je dodáván kompletně složený. Model má inovovanou elektroniku a novou RC soupravu.

HPI120036

Nové zboží

HPI

Prodej skončil

Více informací

Video

Náhradní díly

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Doporučené příslušenství

Více informací

Pro milovníky rychlé jízdy po nejrůznějších površích a driftu přichází výrobce HPI s nejnovější replikou vozu Ford Fiesta ve zbarvení světoznámého jezdce Kena Blocka. Konstrukce podvozku je podřízena pro dosažení co nejlepších jízdních vlastností. Model je poháněn výkonným střídavým elektromotorem, který podvozku dodává tu pravou dynamiku a rychlost. Karosérie včetně všech polepů i kola jsou přesnou replikou skutečného vozu.

Model stejně, jako předloha, má poháněny všechna čtyři kola (4WD). Základem podvozku je šasi z tvrdého stříbrně eloxovaného 3mm silného duralu, které zajišťuje dostatečnou pevnost v ohybu a krutu. Šasi je po stranách doplněno o plastové prahy, které minimalizují prostor pro vniknutí nečistot. Výkon je na kola přenášen přes stálý převod, planetové diferenciály a ocelové poloosy. Podvozek je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Kola jsou nezávisle zavěšena na spodních lichoběžníkových ramenech, které jsou stejně, jako závěsy vyrobeny z plastu plněného skelnými vlákny. O odpružení a tlumení se stará čtveřice olejových tlumičů s vinutými pružinami. K výborným jízdním vlastnostem přispívají skrutné stabilizátory na přední i zadní nápravě. Zadní náprava a hlavně tlumiče jsou před odletujícím pískem a kamením chráněny plastovými zástěrkami.

RC box stejně, jako servo řízení jsou voděodolné a elektronika je tak chráněna před rozstřikující vodou. Držák baterií je uzpůsoben pro použití dvou i tříčlánkové sadě LiPo, a je řešen pro co nejjednodušší manipulaci při výměně pohonných článků.

K pohonu modelu byl vybrán výkonný střídavý elektromotor FLUX MMH-4000, který poskytuje modelu dostatek výkonu pro rasantní jízdu. Motor je konstruován pro co nejlepší účinnost při zachování spolehlivosti a životnosti. O řízení otáček se stará obousměrný regulátor otáček EMH-3S, který nabízí možnost programování. Regulátor je navíc vybaven ventilátorem, který zajišťuje jeho dostatečné chlazení. Ovládání zajišťuje inovovaná volantová RC souprava TF-41 pracující v pásmu 2,4 GHz.

Autentičnost modelu podtrhuje maketově zpracovaná karosérie a kola s rallyovým vzorkem.

Model je dodáván jako set včetně motoru, regulátoru a RC soupravy.

  • Kompletně sestavený model
  • RC souprava 2,4Ghz
  • Výkonný střídavý motor FLUX MMH-4000
  • Obousměrný voděodolný regulátor otáček s ventilátorem EMH-3S
  • Planetové diferenciály
  • Duralové šasi
  • Olejové tlumiče
  • Skrutné stabilizátory
  • Ocelové hnací poloosy
  • Maketová kola fifteen52 TurboMac
  • Maketově vyvedená karosérie

POZNÁMKA: Pro zprovoznění modelu potřebujete pouze LiPo (2-3S) pohonnou baterii a nabíječ.

Délka [mm]485
Výška [mm]227
Šířka [mm]172
Rozvor [mm]300

Video

Náhradní díly

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Doporučené příslušenství