Short Course 1/16 RTR 2,4GHz Brushless - modrá

Model v měřítku 1:16 poháněný střídavým motorem, v RTR setu s volantovou RC soupravou 2,4Ghz, NiMH aku 7,2 V 1100 mAh a nabíječem.

HME16SC-BLL

Nové zboží

Himoto

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Tuningové díly

Více informací

Modely v měřítku 1:16 konstrukčně vycházejí z modelů větších měřítek a jsou určeny pro rekreační jízdu případně jako první RC model v této kategorii. Jejich konstrukce i zvolený pohon elektromotorem zajišťují bezproblémový provoz a nenáročnou údržbu. Jsou vhodné jak pro provoz doma, tak venku, ale vzhledem k jejich velikosti je nutné brát zřetel na zvolený terén, který by neměl být neúměrně náročný.

Nově je tu také výkonější verze poháněná střídavým motorem, který poskytuje modelu velký přebytek síly.

Konstrukce podvozku je převážně plastová, ale na exponovaných místech, jako jsou poloosy, držáky tlumičů, spojovací tyče apod. je použit kov. K pohonu je nově použit výkonný střídavý motor velikosti "380", který přes stálý převod a diferenciály pohání všechna čtyři kola. Ty jsou nezávisle zavěšena a odpružena olejovými tlumiči s vinutými pružinami. Spojovací tyče jsou vybaveny pravo/levým závitem, což umožňuje nastavení geometrie podvozku, což není u této velikosti zcela běžné. Motor vybavený chladičem je ovládán střídavým obousměrným regulátorem otáček. Ovládání zajišťuje dvoukanálová, volantová RC souprava pracující v pásmu 2,4Ghz.

Součástí setu je kompletně sestavený model (modrý), osazený RC soupravou, motorem, regulátorem a pohonným akumulátorem. Součástí je i síťový nabíječ.

Délka [mm]340
Šířka [mm]191
Výška [mm]110
Rozvor [mm]174

Náhradní díly

Tuningové díly