Traxxas Nitro Slayer 1:8 TQi RTR Mike Jenkins

Závodní Short Course RC model auta Traxxas Slayer Pro 4x4 je špičkový nástroj k vítězství. Výkonný závodní motor TRX 3.3, laděný výfuk, tuhý podvozek je ze 3 mm silného 6061-T6 modře eloxovaného hliní

TRA59076-3-MIK

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Telemetrie

Tuningové díly

Kola

Více informací

59076-3-a01.jpg

RC model auta Racing Short Course Truck Slayer Pro 4x4 je špičkový nástroj k vítězství. Je poháněn výkonným závodním motorem TRX 3.3 s laděným výfukem, tuhý podvozek je ze 3 mm silného 6061-T6 modře eloxovaného hliníku. Terénní pneumatiky poskytují maximální přilnavost v terénu. RC auto Traxxas Slayer má velkou světlou výšku, která mu nebrání projíždět i ty největší nerovnosti. Slayer Pro má neuvěřitelné zrychlení a skvělé vedení na trati i díky náhonu 4WD a velkému rozvoru. Dosahuje rychlosti až 80 km/hod!

59076-3-a02.jpg
59076-3-b_TSM.jpg
Traxxas Stability Management

Stabilizační systém Traxxas Stability Management (TSM) umožňuje zažít nejen výkon, rychlost, zrychlení a projíždění zatáček extrémní rychlostí, ale zaručuje mnohem snažší řízení a kontrolu na kluzkých površích jako je prach, hladký beton nebo dokonce led a sníh.

59076-3-b_motor.jpg
Motor TRX 3.3 a startér EZ-Start

Závodní nitro motor TRX 3.3 je nainstalován na hliníkovém pevnostním šasi, spouštění motoru je pomocí systému EZ-Start, což je integrovaný elektromotor s převodovkou a elektronikou žhavení a externí baterie s tlačítkem startéru. Jednoduché a skvěle funkční. Větší kapacita vzduchového filtru dovolí jezdit déle bez nutného servisního zásahu. Dvoukomorový laděný výfuk Resonator zvyšuje maximální otáčky motoru o více než 10%.

59076-3-b_prev.jpg
Převody

Převodovka s třecí spojkou spolehlivě přenáší výkon motoru na nápravy. Proto nevyžaduje časově náročné opravy a je prakticky bezúdržbová.

59076-3-b_difer.jpg
Diferenciály

Uzavřené diferenciály jsou používány pro masivní nárůst točivého momentu a dlouhodobý výkon.Slayer Pro 4X4 má větší rozvor podvozku, proto má auto zvýšenou stabilitu v náročných podmínkách, radikálně se zvýšila rychlost v zatáčkách.

59076-3-b_tlumice.jpg
Tlumiče

X-kroužky tlumičů dokáží udržet olej a nečistoty vně tlumičů a prakticky zajistit bezúdržbový provoz. Můžete strávit více času ježděním s minimální údržbou. Vzhledem k tomu, že tlumiče jsou zcela uzavřené, mohou být vyladěny oleji s různou viskozitou pro optimální nastavení auta pro danou trať.

59076-3-b_karos.jpg
Karosérie

Traxxas Slayer Pro 4X4 má maketovou karosérii a licencované pneumatiky BFGoodrich Kumho.

68086-21_b_tqi.jpg
TQi
RC souprava Traxxas TQi s možností BlueTooth konektivity

Traxxas pro Vás připravil zcela novou řadu RC souprav pro RC modely aut. Původně bylo možné RC vysílače vybavit dokovací stanicí pro zařízení od Apple. Traxxas pokračuje ve vývoji dále a připravil pro Vás RC vysílač se slotem pro bezdrátový BlueTooth modul (modul se provává samostatně). Díky tomu můžete k vysílač bezdrátově připojit jakékoliv zařízení s BlueTooth LE rozhraním a operačním systémem Apple iOS (iPhone, iPod, iPad, ...) nebo Google Android (Samsung Galaxy, ...). Aplikace Traxxas Link pro zařízení od Apple je k dipozici zdarma na AppStore, aplikace pro zařízení Google Android je zdarma na stránkách GooglePlay.

Traxxas Link App je výkonná aplikace, která Vám dává naprostou kontrolu nad provozem a laděním RC modelu Traxxas s ohromující vizualizací a absolutní přesností nastavení. Traxxas Link zobrazuje telemetrická data v reálném čase, měří rychlost, otáčky, teplotu a napětí baterie. Nastavení RC modelů můžete sdílet, můžete si vytvořit libovolný počet profilů pro konkrétní trať nebo uživatele, např. děti. Vše v aplikaci s brilantní grafikou, která je samozřejmostí od Traxxasu.

Vlastnosti:
  • Nově RC souprava Traxxas TQi s možností instalace Bluetooth modulu (obj. č. TRA6511)
  • Nově RC přijímač Traxxas TQi s telemetrickými vstupy a stabilizací Traxxas Stability Management (TSM) (obj. č. TRA6533)
  • Nově rychlonabíječ s automatikou na NiMH akumulátor do startéru EZ-Start na 12 V
  • Hliníkové olejové stavitelné tlumiče 82 mm, pístnice pro maximální životnost povlakované TiN.
  • Voděodolné High-Torque serva plynu a řízení
  • Pneumatiky v licenci Kumho
  • Agresivní, autentická Pro 4X4 karosérie BFGoodrich®
  • Závodní motor TRX 3.3 s elektrickým startovacím systémem
  • Leštěný dvoukomorový laděný výfuk Resonator™
  • Revo® Spec dvourychlostní převodovka
  • Třecí spojka Torque-Control
  • Stavitelné uzavřené přední a zadní diferenciály
  • Velká kapacita 150ccm palivové nádrže
  • 5-kanálový mikro přijímač Link Traxxas™
  • Prachotěsná uzavřená kuličková ložiska
  • Velký dvouvrstvý vzduchový filtr
  • Maximální rychlost 80 km/h
  • Šasi umožňuje instalaci druhého serva řízení standardní velikosti
  • K dispozici v 4 edicích - #10 Greg Adler, #25 Mike Jenkins, #47 Mark Jenkins a #7 Scott Douglas. (v případě zájmu o konkrétní edici uveďte prosím při objednání do poznámky)
59076-3-a03.jpg
Doporučené palivo

Spalovací motor Traxxas TRX 3.3 lze po záběhu provozovat na palivo s obsahem nitromethanu od 10% do 33%. Pro běžné ježdění doporučujeme palivo s obsahem 16% - 20% nitromethanu podle charakteru povrchu dráhy a závodu. Nižší procento nitromethanu je vhodné pro závody s On-road charakterem, pro Off-road závody je lepší palivo s vyšším obsahem nitromethanu. Nižší procento nitromethanu také znamená snadnější seřízení motoru a menší opotřebení motoru. Vždy je však nezbytné po skončení denního ježdění aplikovat do motoru olej pro konzervaci motoru (tzv. after run olej), který ochrání kovové části motoru od koroze způsobené zbytky nitromethanu a pravidelně aplikovat olej do vzduchového filtru - doporučujeme používat olej na vzduchový filtr H-Speed (objednací číslo HSPM001).

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Telemetrie

Tuningové díly

Kola