Traxxas Slash 1:10 4WD RTR

Model auta na dálkové ovládání Traxxas Slash 1:10 4WD TQ RTR s pohonem všech kol a ProGraphix® karoserií. Pohon, výkonným stejnosměrným motorem Titan® 12T 550 a regulátorem XL-5™ s třemi jízdními reži

TRA68054-1

Nové zboží

TRAXXAS

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Tuningové díly

Náhradní díly

Kola

Telemetrie

Více informací

Úžasný a osvědčený RC model auta Traxxas Slash nyní přichází s pohonem všech kol a stejnosměrným motorem Titan® 12T 550, napájený regulátorem XL-5™ s třemi jízdními režimy. Díky pohonu 4WD zažijete nespočet hodin zábavy, úžasnou trakci a ovladatelnost modelu. Hotový model s modulárním šasi je kompletně sestavený a po připravený k jízdě. Stačí jen nabít pohonný akumulátor NiMH Traxxas 8.4 V 3000 mAh, pomocí rychlonabíječe na 12V.

Modulární konstrukce šasi

Modulární konstrukce umožňuje odstranit celou přední část povolením 5 šroubů a zadní sestavu povolením 4 šroubů. Za méně než jednu minutu máte plný přístup k snadnému servisu a nastavení.

Výkonný motor Titan 12T

RC model auta pohání výkonný stejnosměrný motor Titan 12T. Motor je řady 550, vinutí rotoru má 12 závitů. Oproti standardním motorům řady 540 má Titan 12T o 30% vyšší výkon.

Elektronický regulátor Traxxas XL 5

Voděodolný elektronický regulátor Traxxas XL-5 se třemi jízdními režimy, podporou moderních vysokokapacitních LiPo akumulátorů a snadným ovládáním tlačítkem EZ-Set™. Regulátor XL-5 je vybaven tréninkovým režimem, který omezuje plný plyn na úroveň 50%. Díky tomu se mohou začínající řidiči nebo děti postupně seznámit s vlastnostmi modelu a připravit se na plnou sílu auta. Tepelná ochrana, pozlacené konektory a neuvěřitelně malý vnitřní odpor jsou devizou tohoto regulátoru.

Režimy regulátoru XL 5
  • Sport: Výchozí režim, je možná jízda vpřed, brzdění a jízda vzad.
  • Race: Režim vhodný pro závodění. Je možná jízda vpřed a brzda; zpátečka není k dispozici.
  • Training: Režim vhodný pro děti nebo začínající jezdce. Je možná jízda vpřed s omezením výkonu na 50%, brzda a jízda vzad opět s omezením výkonu na 50%.
RC souprava TQ 2.4 GHz

O řízení se stará jednoduchá dvoukanálová RC souprava TRAXXAS TQ 2.4 GHz. RC souprava pracuje v pásmu 2.4 GHz, takže se nemusíte starat o výběr volného kanálu a bát se rušení cizími vysílači. Řízení tak bude vždy spolehlivé. Anténa je integrovaná ve vysílači - nehrozí tak její ulomení při pádu či nárazu vysílače. RC souprava obsahuje trim kanálu řízení, dále umožňuje nastavení reverzu na kanálu plynu a kanálu řízení. Různé chybové a informační stavy jsou indikovány dvoubarevnou LED diodou na vysílači. Programování a párování s přijímačem se provádí pouze jediným tlačítkem. Pro napájení vysílače potřebujete pouze 4 ks AA alkalické baterie, nebo 4 ks AA NiMH akumulátory.

Rychlo nabíječ s automatikou na 12 V

Součástí balení je plně automatický rychlo nabíječ NiMH akumulátorů na 12 V s konektorem do autozásuvky. Nabíječ umožňuje nabíjet 6 až 7 článkové NiMH akumulátory nabíjecím proudem až 4 A. Nabíjení je ukončeno metodou Delta Peak.

K dispozici je jako volitelné příslušenství síťový zdroj 12 V s autozásuvkou - objednací číslo TRA2976G.

Digitální servo řízení

Výkonné digitální servo s vysokým točivým momentem, pro silné a přesné zatáčení. Servo je vybaveno ochrannými O-kroužky, které dodávají servu voděodolnost. Řízení je opatřeno servo-saverem chránícím servo proti nárazům a zablokováním kol.

3-kanálový přijímač

Mikro přijímač TQ 2.4GHz disponuje dvoukanálovým řízením, integrované tlačítko LINK umožňuje rychlé a snadné připojení přijímače a dvoubarevná LED indikuje stav přijímače. V případě ztráty signálu v důsledku náhodného vypnutí vysílače nebo vybitých baterií přijímač automaticky stáhne plyn do neutrálu. Fail Safe je pohodlně zabudován a nemusí být nastaven ani aktivován.

Podvozek Slash 4X4 je vybaven dlouhým rozvorem o délce 324mm pro větší stabilitu a současně nabízí světlou výšku téměř 72 mm, pro překonávání terénu. Předpřipravené držáky umožňují snadný upgrade pro střídavý pohon.

Kovové diferenciály

Nový Slash je vybaven kvalitními diferenciály s kovovými převody, které jsou připraveny na případný upgrade na střídavý pohon. Přesné těsnění s X-kroužky umožňují vyladění diferenciálů pro specifické provozní podmínky změnou viskozity kapaliny v nich.

Dlouhý zdvih ramen

Dlouhý zdvih ramen tlumí i prudké nárazy a zlepšuje ovladatelnost modelu. V každé situaci tak bude mít přesnou a rychlou odezvu řízení. Pro nekončící zábavu jsou na podvozku použity nastavitelné olejové tlumiče a X-kroužky.

Třecí spojka

Třecí spojka využívá speciální polokovový třecí materiál a tlakové desky z hliníkových slitin pro rozptýlení tepla a zajištění konzistentní kontroly trakce. Intenzitu prokluzu spojky lze nastavit bez demontáže modelu.

Vlastnosti
  • Stálý pohon 4x4
  • Plně sestavený model s ProGraphix® karoserií
  • 2-kanálová RC souprava TQ™ 2.4GHz
  • Regulátor XL-5 s třemi jízdními režimy
  • Stejnosměrný motor 12T 550 s integrovaným chlazením
  • Kovové převody diferenciálů
  • Modulární konstrukce šasi, pro snadnou údržbu a nastavení
  • Digitální servo řízení se servo-saverem
  • Nastavitelné olejové tlumiče s X-kroužky
  • Snadná výměna akumulátorů
  • Disky 2.2" Split-Spoke s nalepenými pneumatikami
  • Nastavitelná třecí spojka
  • Rychlonabíječ na 12V s nabíjecím proudem až 4A
  • NiMH akumulátor v balení
Varianty položky
  • Oranžová
  • Zelená

Doporučené příslušenství

Tuningové díly

Náhradní díly

Kola

Telemetrie