PH191 Slick 580 60ccm 220cm ARF

Polomaketa amerického sportovního akrobatického letadla o rozpětí 2200mm pro benzínový motor o obsahu 60 ccm nebo elektromotor s napájením 12S Lipo. Konstrukční trup a nosné plochy potažené Oracoverem. Ovládaná křidélka, směrovka, výškovka, motor.

4ST161658

Nové zboží

PHOENIX MODEL

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

SLICK 580 60cc od firmy Phoenix Model



Model Slick ARF firmy Phoenix Model je modelem prototypu akrobatického letadla s rozpětím křídel 2,2m pro ambiciózní amatérské piloty. Ať už preferujete rychlé obraty nebo pomalé létání, ať už přesnou akrobacii nebo extrémní 3D - Slick nabízí skvělý balíček velikosti, výkonu a ceny a může splnit veškeré Vaše požadavky.


Konstrukce modelu je z extrémně lehké a vysoce pevné, laserem řezané dřevostavby ve vysokém stupni prefabrikace. Doba připravení modelu k letu je tedy zkrácená téměř jen na instalaci pohonu a elektroniky.


Model je kompletně potažen folií ORACOVER®, která je na jedné straně známá svou dlouhou životností a na druhé straně poskytuje skvělý vzhled.


Záleží jen na Vás jestli Slicka vybavíte elektropohonem nebo spalovacím motorem, konstrukce je připravena na obě varianty.


Vlastnosti:


Je možný elektrický nebo spalovací pohon
Extrémně lehká a vysoce pevná laserem řezaná dřevěná konstrukce
Sundavací křídla a VOP pro snadnou přepravu
Velmi vysoký stupeň prefabrikace
Potah originální fólií ORACOVER®
Obsahuje 95mm plastový kužel a veškerou bižuterii potřebnou ke stavbě modelu
Rozpětí [mm]2200
Délka [mm]2172
Plošné zatížení [g/dm2]77
Hmotnost [g]7700 - 8000
Plocha křídla [dm2]100

Doporučené příslušenství