Spitfire Speed Build stavebnice

FT Spitfire Speed - stavebnice je vyrobena z voděodolného FT pěnového deskového materiálu. Model si můžete barevně přizpůsobit podle vašich představ, nic vás nelimituje. Váha modelu je 420gr (bez RC)

FT4100

Nové zboží

FLITE TEST

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Více informací

Říkají mi Spitfire

Spitfire od Flite Testu je 10tým modelem ze serie "Swappable" s vyměnitelným RC jádrem. Jedná se o první model stíhacího letounu od Flite Test. Spitfire je perfektní "první krok" ve čtyřkanálovém modelovém létání. Model je perfektní pro zkušené piloty a ideální pro nováčky, oběma nabízí velkou zábavu. FT Spitfire se vyznačuje svými neuvěřitelnými letovými schopnostmi. Model byl mnohokrát a mnohokrát vylepšen a optimalizován. Takže nyní má Spitfire pohodlnější letové vlastnosti než kterýkoli jiný "bojovník". Pro stíhače bylo křídlo FT Cruiser považováno za referenční, ale radikálně upravené. Nezaměnitelný tvar křídla Spitfire byl zachován - rozměr hlavních křídel s jejich zakončením, ale přidaná "podkřídla" byla vylepšena.
Výsledkem je FT Spitfire, jehož letové vlastnosti jsou tak dobré, jako jeho vzhled a který zároveň odpouští nějaké ty chyby. Sestavený model Flite Test Spitfire má hmotnost asi 420 gramů bez součástí RC. Rozpětí křídel je 1080 mm.

Vlastnosti

  • z voděodolného FT pěnového deskového materiálu
  • perfektní letové vlastnosti
  • pevné velké křídlo

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění