SeaDuck stavebnice

Stavebnice FT SeaDuck z voděodolných FT pěnových desek, obaleno barvitelným papírem, hmotnost 1111 g (bez elektroniky), rozpětí 1422 mm.

FT4115

Nové zboží

FLITE TEST

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Více informací

FT SeaDuck - stavebnice je vyrobena z voděodolného FT pěnového deskového materiálu. Pevná a lehká pěnová forma je obalena speciálním papírem, takže si model můžete barevně přizpůsobit podle vašich představ, nic vás nelimituje. Váha modelu je cca.1111gr (bez RC) a rozpětí křídel cca.1422mm

Unikátní kachna!!
OH-WEE-AY !! ... OH-WE-OH !! ...

Ano, je to pravda: ještě jsme trochu dětinští (jinak bychom nebyli tak zapálení a zamilovaní do RC modelů) ...

Když nám naši přátelé z Flite Testu řekli, že chtějí reprodukovat Sea Duck z televizního seriálu "Tale Spin", museli jsme to vidět na vlastní oči. Od té chvíle zpíváme neustále hymnu. Byl to skvělý nápad vytvořit tento slavný letoun z kresleného seriálu, jenž nám vrací naše dětské vzpomínky a udržuje je naživu.

Flite Test Sea Duck je dvoumotorový 3-kanálový hydroplán. Budování modelu je již záležitostí zábavy, ale létání je ještě zábavnější. Chcete-li řídit Sea Duck na vodě, měli byste naprogramovat tahový diferenciál pro motory tak, aby se model mohl snadno otočit. Tímto způsobem budete moci motory ovládat odděleně. FT Sea Duck je na vodě velmi stabilní a má velmi pohodlnou manipulaci. Bez problémů může ale vzlétnout také  ze země.
FT Sea Duck je perfektní model pro začátečníky v modelovém světě dvoumotorových RC letadel.

Test Flite Sea Duck je vyroben z nové voděodolné pěnové desky FT, která je lehká, a stabilní. Pěnový materiál je pokryt vrstveným papírem, díky kterému je model vodotěsný a také dává stavitelům volnou ruku v kreativitě na vzhled letounu.

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění