Explorer stavebnice

FT Explorer - stavebnice je vyrobena z voděodolného FT pěnového deskového materiálu. Model si můžete barevně přizpůsobit podle vašich představ, nic vás nelimituje. Váha modelu je 493gr (bez RC) a rozp

FT4114

Nové zboží

FLITE TEST

Prodej skončil

Více informací

Video

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Více informací

Pro průzkumníky

FT Explorer má typický jednoduchý design, minimalistickou konstrukci a komfortní letové vlastnosti, které jsou také známé na jiných tréninkových modelech. Velkým rozdílem je, že části letounu Explorer, jako je motor, křídlo, ocas a nos, lze jednoduše zaměnit a přizpůsobit si své letadlo snadno a rychle. Neumožňuje tak pouze náhradu zlomených částí bez jakéhokoliv problému, ale také test nových návrhů, úprav a konstrukcí. Objevte, jaký vliv má změna některých komponentů na letových vlastnostech.
Komunita Flite Test Community přijala Explorer s nadšením a bylo vytvořeno mnoho nových návrhů a konverzí.
Průzkumník FT obsahuje dvě různá křídla: křídlo pro začátečníky, které může pilot využít pro 3-kanálový let a sportovní křídlo pro rychlejší a šikovnější 4-kanálové manévry.

V závislosti na komponentách RC může být průzkumník lehkým a klidným tréninkovým letounem, který je dostatečně silný a manévrovatelný pro FPV létání nebo jako závodní tréninkový model.

Vlastnosti

  • z voděodolného FT pěnového deskového materiálu
  • perfektní letové vlastnosti
  • vyměnitelné části

Video

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění