Bronco Speed Build stavebnice

FT Bronco Speed - stavebnice je vyrobena z voděodolného FT pěnového deskového materiálu. Pevná a lehká pěnová forma je obalena speciálním papírem, takže si model můžete barevně přizpůsobit podle vašic

FT4107

Nové zboží

FLITE TEST

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění

Více informací

Divoký hřebec

Letoun Bronco od FT je založen na konceptu letounu FT Explorer. Trup a jádro jsou stejné, stejně tak jako myšlenka modulární konstrukce, která vám ponechává spoustu prostoru pro vaše vlastní letové experimenty.
FT Explorer byl koncipován jako jednoduchý jednomotorový letoun s předpokladem pro FPV létání. Proto má Explorer na křídle tlačný motor, takže kamera FPV je zcela bez omezení výhledu. FT Explorer byl velkým úspěchem, ale v krátkém čase se objevily četné úpravy a konverze.
FT Bronco je jedna z těchto konverzí, přičemž by se měl stát plnohodnotným modelem, který také ponechává další prostor pro individuální úpravy. Dvoumotorový model s dvojitými motorovými gondolami již používá velké množství stoupenců v komunitě Flite Test. A i přesto bylo vytvořeno mnoho dalších konverzí, které se těšily velké oblibě.
Takže jděte do toho a začněte! Zajděte si Bronco a vytvořte si svůj vlastní styl.

Doporučené příslušenství

Nutné příslušenství ke zprovoznění