Dragon Force 65 V6 plachetnice 2.4GHz RTR

Soutěžní RC model plachetnice Dragonforce 65 V6 2.4GHz RTR s inovacemi, které přinášejí vyšší kvalitu. Vyšší pevnost trupu, nové kování pro snadnější montáž, plachty jsou vyrobeny z 50 mikronového Mylar filmu, silné digitální servo řízení, vše při zachování pů

RB-JS-8815

Nové zboží

Joysway

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Dragonforce 65 V6 plachetnice 2.4GHz RTR je soutěžní RC model plachetnice na dálkové ovládání, která prošla dalšími inovacemi, které přinášejí vyšší kvalitu. Byla zvětšena pevnost trupu, nové kování pro maximální efektivitu a snadnější montáž, plachty jsou nyní vyrobeny z 50 mikronového Mylar filmu a má silnější digitální servo řízení, vše při zachování původní hmotnosti.

b-js-8815_a02.jpg

Joysway Dragonforce 65 V6 je soutěžní RC model plachetnice na dálkové ovládání, vyvinuta špičkovými konstruktéry (Mike Weston, Mark Dicks a John Tushingham). Trup z ABS, uhlíkové stěžně a soutěžní plachty, hluboký hliníkový kýl se závažím. Loď je založena na ICE designu s ABS trupem, profilovanými hliníkovými žebry a velkým směrovým kormidlem. Serva a vybavení lodi je nainstalováno. Loď třídy RG65 je navržena pro všechny, kdo mají zájem vyzkoušet si závodní atmosféru. Dragonforce má nainstalovanou elektroniku a může být rychle připravena k vyplutí.

b-js-8815_a03.jpg
  • 4 kanálová RC souprava J4C05 FHSS v pásmu 2.4 GHz
  • Nainstalované servo kormidla a výkonné servo řízení navijáku plachty
  • Hliníkový kýl, balastní závaží ze zinkové slitiny
  • Obsahem balení je i stojan
  • Maketové detaily ze speciální slitiny
  • Trup je dokonale vyvážen
b-js-8815_a04.jpg