Binary plachetnice katamaran 2.4GHz RTR červená

Počkejte si na správný vítr do plachet, pak spusťte na vodu RC katamarán Binary a užijte si s ním spoustu zábavy. Plachetnice pro každého, trup a příčníky z odolného plastu, osvědčená RC souprava 2,4 GHz. Katamarán Binary je konstruován s ohledem na jednoduché

RB-JS-8807R

Nové zboží

Joysway

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Počkejte si na správný vítr do plachet pak spusťte na vodu RC katamarán Binary a užijte si s ním spoustu zábavy. Plachetnice pro každého, trup a příčníky z odolného plastu, osvědčená RC souprava 2,4 GHz. Katamarán Binary je konstruován s ohledem na jednoduché ovládání a nenáročný provoz.

Binary_1.jpg

Trupy a spojovací rám jsou zhotoveny z trvanlivého plastu, dvě kormidla zajistí vysokou obratnost, plachty jsou nabarveny a elektronika je v modelu nainstalována. Vysílač je osvědčený pultový 2kanálový Joysway 2,4GHz. V balení je i stojánek pro loď.

Binary_2.jpg

Katamarány patří mezi velmi oblíbené typy lodí pro stabilitu, kterou poskytují dva trupy. Model má jednoduché oplachtování s hlavní plachtou a kosatkou. Na zemi vyzkoušejte funkci plachet a řízení, prostudujte obrazový návod jak nastavit správně plachty a poté můžete začít zkoušet, jak správně chytat vítr do plachet.

Binary_3.jpg
  • Snadné sestavení
  • RC souprava 2.4 GHz
  • Uhlíkový stožár
  • Robustní plastový lisovaný trup
Binary_4.jpg