Bburago RC McLaren Race Team 2011 1:32

RC model Bburago 18-41213 formule McLaren Race Team 2011 na dálkové ovládání v měřítku 1:32. V balení je vše potřebné pro provoz včetně 3 alkalických AAA baterií. Formule je přibližně 15 cm velká v de

BB18-41213

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

RC model Bburago 18-41213 formule McLaren Race Team 2011 na dálkové ovládání v měřítku 1:32. V balení je vše potřebné pro provoz včetně 3 alkalických AAA baterií.

Mercedes-Benz.png

Formule zvládá jízdu vpřed, vzad a zatáčet. Vysílač je ve tvaru náramkových hodinek s volantem a tlačítkem pro volbu jízdy. Prvním stlačením tlačítka se volí jízda vpřed, druhým stlačením autíčko zastaví, dalším stlačením začne autíčko couvat. Při jízdě vydává autíčko zvuk motoru.

Vysílač je napájen 3 ks alkalických AAA baterií ( baterie jsou obsahem balení). V RC modelu formule je umístěn pohonný akumulátor, formule se nabíjí nacvaknutím na hodinkový vysílač.

Informace o originálu

McLaren MP4-26 byl závodní vůz Formule 1 navržený společností McLaren pro sezónu Formule 1 v roce 2011. Bočnice jsou netypické ve tvaru písmene L. K chlazení zachytává zvířený vzduch, jeho čistý proud proudí podél středu monopostu k zadnímu křídlu, které je uchyceno pouze na bočnicích, tedy bez žádného centrálního pilíře. Zajímavý je také airbox nad hlavou jezdce, který obsahuje dva vstupy vzduchu. Záď je kompaktní a výfuky velmi nízko u podlahy, a přechod na pull-rod zavěšení vzadu. Záď a výfuky se však podstatně změnili ještě během předsezónních testů. Karoserie byla kompozitní z uhlíkových vláken stejně jako oddělený kryt motoru, bočnice a podlaha. Motor byl Mercedes-Benz FO 108Y.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 5 let.