Estes Blurzz Dragster modrý

Zajímavý set modelu auta Blurzz Dragster s pohonem raketovým motorem má startovací box, šňůru, která vede auto po dráze a brzdící padák pro rychlé zastavení. Netradiční využití raketového pohonu pro z

RD-ES2502

Nové zboží

Estes

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

RD-ES2502_auto.jpg

Netradiční využití raketového pohonu pro závody Draxterů. Atraktivní závod draxterů s raketovým pohonem pro mladé i pro starší v bezpečném provedení se startovacím boxem. Model je hotový nabarvený, dráha sestává ze startovacího boxu, vodící šňůry a cílového boxu. Blurzz Dragster je během jízdy veden nataženou šňůrou a jízda je proto po bezpečné dráze. Pro bezpečné zastavení je použit padák jako u skutečných dragsterů. Stačí nainstalovat tuto jízdní sestavu na vhodnou rovnou trať a závody mohou začít.

Náročnost setu

Vozidlo je kompletně sestavené - nutno vložit raketový motor, včetně palníků a propojit s odpalovacím zařízením.

dragster_odpal.jpg
Odpalovací zařízení

Startovací box s ovladačem elektrického odpalovacího systému je nepostradatelný pro bezpečný start modelů Dragsteru. Odpálení auta je realizováno pomocí elektrického proudu, který zažehne motor. K zážehu stačí stisk tlačítka na pultu a Vy tak můžete sledovat celý start z bezpečné vzdálenosti.

K napájení panelu je potřeba pouze dokoupit vysoce kvalitní 9V alkalickou baterii. Pro napájení elektronického odpalovacího zařízení používejte výhradně alkalické baterie nebo nabíjecí lithiové či NiMH akumulátory. Běžné zinko-chloridové baterie nejsou schopny dodat potřebný proud pro spolehlivé zapálení elektrického startéru!

Náhradní díly