Prodej skončil
Zobrazit větší

Vagón osobní HORNBY RAILROAD R4673 - GWR 4 Wheel Coach

Vagonek pro modelovou železnici

35-R4673

Nové zboží

HORNBY

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Vagonek pro modelovou železnici ve velikosti 00.

Hornby je vyhlášená značka, známá jako přední britský výrobce modelů železnic díky svým kvalitním modelům a příslušenství pro modelovou železnici velikosti 00 v měřítku 1:76. Rozměr 00 (1:76) je o něco větší než u nás běžně používaný rozměr H0 (1:87), ale používají stejnou trať, a jsou tedy do jisté míry vzájemně kompatibilní.

Řada Hornby RailRoad si najde své fanoušky u všech, mladých i starších, zkušených modelářů i začátečníků, a je dokonalým doplňkem k výběru lokomotiv, železničních vozů, kolejí, budov a příslušenství, jaké najdete v aktuální nabídce produktů Hornby. Lokomotivy RailRoad jsou věrně provedené v přesných barvách a s řadou detailů, nemají ale žádné snadno zničitelné části. Poháněny jsou účinným mechanismem a mají snímače na všech poháněných kolech, takže jezdí hladce a plynule. Všechny modely RailRoad mají standardní háčková spřáhla Hornby a lze je snadno připojit ke všem lokomotivám a železničním vozům ze standardní série Hornby i z řady Thomas & Friends™. Modely ze série Hornby RailRoad představují jednoduché a úsporné řešení, jak rozšířit svou sbírku vláčků o nové kousky, a jsou výborným odrazovým můstkem pro vytvoření pestrého fascinujícího světa modelových železnic.

Tato začátečnická řada nabízí nejen výběr samostatných lokomotiv, železničních vozů a příslušenství, ale také celých kolekcí vlaků a vagonů vhodných jako vylepšení vašeho vozového parku, ale i pro ty, kteří chtějí experimentovat a rozvíjet své modelářské techniky!

Délka vagonku: 100 mm

Určeno pro děti od 8 let.

Upozornění: NEVHODNÉ PRO DĚTI DO 3 LET! Nebezpečí udušení! Výrobek obsahuje malé části. Některé součásti mají z funkčních důvodů ostré hrany – zacházejte s nimi opatrně! Řiďte se bezpečnotními pokyny přiloženými v základní sadě modelové železnice. Vyrobeno v Číně. Barvy a obsah se mohou lišit od vyobrazení.