Bburago Ferrari SF16-H 1:43 5 Vettel

Kovový model v měřítku 1:43 od Bburaga 18-36803 F1 Ferrari SF16-H nejen pro sběratele . Detailní provedení, přívětivá cena, jezdec #5 Sebastian Vettel, délka modelu je přibližně 11 cm.

BB18-36803V

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely formulí? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely aut Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model F1 Ferrari SF16-H v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je červená, pilot #5 Sebastian Vettel.

Kovové modely F1 od Bburaga patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Ferrari.png
Informace o předloze

Ferrari SF16-H je závodní vůz Formule 1 navržený a postavený firmou Ferrari, aby soutěžil v sezóně 2016 Formule 1, během které ho řídili Sebastian Vettel a Kimi Räikkönen. SF16-H byl zahájen 19. února 2016. "H" ve jménu auta znamená "Hybrid".

Vettel daboval jeho SF16-H “Margherita”, v odkazu na Margherita Savoye, královna choť království Itálie od 1878 - 1900.

SF16-H měl převážně červený a bílý livrej, podobný tomu použitý na Ferrari 312T a F93A. Ferrari nakonec skončil na třetím místě v Mistrovství konstruktérů.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v trdičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Předlohou jsou skutečné monoposty ze závodů F1
  • Vhodné pro děti od 3 let.