Bburago McLaren Race Team 2012 1:32 Hamilton
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago McLaren Race Team 2012 1:32 Hamilton

Kovový model formule Bburago 18-41205 McLaren Race Team 2012 v měřítku 1:32 nejen pro sběratele. K dispozici auta s jezdcem #44 Lewisem Hamiltonem. Detailní provedení, přívětivá cena, délka přibližně

BB18-41205

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel kovových modelů formulí? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely formulí Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model formule Bburago 18-41205 McLaren Race Team 2012 v měřítku 1:32 je dodáván v průhledné krabičce. Model je detailně proveden.

Sběratelské modely formulí Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z kovu a obsahuje velké množství detailů. Je kladen důraz na špičkovou kvalitu nástřiku barvy a maketové provedení vozů, velké množství kovových dílů.

McLaren.png
Informace o předloze

McLaren Racing Limited, soutěžící jako McLaren Honda, je britský tým ve složení Formula One založený v McLaren Technology Center, Woking, Surrey, Anglie. McLaren je nejlépe známý jako konstruktér Formule 1, ale také se zúčastnil soutěže Indianapolis 500 a Canadian-American Challenge Cup.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v plastové krabičce na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování dle skutečných závodních formulí F1.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.