Bburago Citroen DS3 WRC 2013 1:32 Sébastien Loeb

Kovový model auta Bburago 18-41044 Citroen DS3 WRC ze sezóny 2013 v měřítku 1:32 nejen pro sběratele. Detailní provedení, skvělá úroveň zpracování, jezdec #9 Sébastien Loeb, délka přibližně 13 cm.

BB18-41044

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste vášnivý sběratel WRC kovových modelů autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-41044 Citroen DS3 WRC ze sezóny 2013 v měřítku 1:32 je dodáván v průhledné krabičce. Předlohou byl vůz číslo 9 francouzského jezdce Sébastiena Loeba.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si jedinečným detailním provedením.

WRC.svg
Něco málo o závodech WRC

Mistrovství Evropy v rallye se jelo poprvé v roce 1953 a v následujícím roce byl jeden z nejprestižnějších rallye šampionátů. Nicméně se zavedením World Rally Championship pro týmy v roce 1973 a zejména pro jezdce začal význam Mistrovství Evropy v rallye od roku 1979 klesat.

První zlepšení bylo zrealizováno až pro sezonu 2004, když byl kalendář snížen na 20 soutěží, ostatní soutěže byly přeřazeny do European Rally Cups. Mistrovství Evropy v rallye nyní představuje kolem 10 až 13 soutěží a tak má jasnější strukturu.

Sezona 2013 se má stát novou generací Mistrovství Evropy v rallye, francouzský provozovatel vysílání Eurosportu se stal zřizovatelem Mistrovství Evropy v rallye po tom co se ERC sloučilo s IRC.

Citroen.png
Informace o předloze

Citroën DS3 je malý automobil, který od roku 2009 vyrábí francouzská automobilka Citroën. Jeho předchůdcem byl Citroën C2. Vyrábí se pouze jako třídveřový hatchback. Označení DS znamená Different Spirit. Vůz získal ocenění Auto roku 2010 časopisu Top Gear. Sportovní verze je označená jako DS3 Racing.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v plastové krabičce na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Inspirovány skutečnými závody WRC.
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Velké množství detailů.
  • Vhodné pro děti od 3 let.