Bburago Red Bull Racing RB11 1:43 26 Kvyat

Kovový model v měřítku 1:43 Bburago 18-38016 F1 Infiniti Red Bull Racing RB11 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, jezdec #26 Daniil Kvyat, délka přibližně 11 cm.

BB18-38016

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely formulí? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely aut Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model v měřítku 1:43 Bburago 18-38016 F1 Infiniti Red Bull Racing RB11 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je modrá, pilot #26 Daniil Kvyat.

Kovové modely F1 od Bburaga patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Infiniti.png
Informace o předloze

RB11 byl představen 1. února 2015. Red Bull RB11 je závodní vůz Formule 1 navržený Adrianem Neweym pro závod Infiniti Red Bull Racing, který bude soutěžit v sezóně 2015 Formule 1. Vedli ho Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat. Toto bylo poslední Red Bull auto s motory badged jak “Renault”. Po dobrých výsledcích v předchozích sezonách nebyl rok 2015 pro Red Bull úspěšnou sezónou. To bylo hlavně díky motoru Renaultu, který postrádal výkon a spolehlivost. Tým poprvé od roku 2008 nezískal žádné výhry, přičemž nejlepší výsledky dosáhly 2. místa v Maďarsku u Kvyat a v Singapuru Ricciardo.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Předlohou jsou skutečné monoposty ze závodů F1
  • Vhodné pro děti od 3 let.