Bburago Red Bull Racing RB9 1:43 2 Webber

Kovový model v měřítku 1:43 Bburago 18-38011 F1 Infiniti Red Bull Racing RB9 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, jezdec #2 Max Webber, délka přibližně 11 cm.

BB18-38011

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely formulí? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely aut Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model v měřítku 1:43 Bburago 18-38011 F1 Infiniti Red Bull Racing RB9 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je modrá, pilot #2 Max Webber.

Kovové modely F1 od Bburaga patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Infiniti.png
Informace o předloze

Red Bull RB9 je závodní auto navržené závodním týmem Formule 1 Infiniti Red Bull Racing. Vůz byl v průběhu sezóny 2013 řízen trojnásobným šampionem světových jezdců Sebastianem Vettelem a spolujezdcem Markem Webberem.

Mark Webber oznámil svůj odchod do důchodu Formule 1 na Velké britské ceně a na jeho místo nastoupil kolega Australan Daniela Ricciarda, který byl potvrzen v září.

Řada modelů Bburago Classic

Řada Bburago Classic nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Předlohou jsou skutečné monoposty ze závodů F1
  • Vhodné pro děti od 3 let.