Bburago Porsche 911 GT3 RSR 1:43

Kovový model auta Porsche 911 GT3 RSR v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, barva oranžová, délka přibližně 10 cm.

BB18-38003

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely autíček? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely autíček Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model auta Bburago 18-38003 Porsche 911 GT3 RSR v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je oranžová.

Sběratelské modely aut Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Porsche.png
Informace o originálu

Patří mezi nejúspěšnější soutěžní vozy. Porsche je úspěšný v mnoha odvětvích motoristického sportu, z nichž většina byla v závodech na dlouhé vzdálenosti. GT3 RSR skóroval mnoho vítězství ve třídách po celém světě, včetně prvního místa skončí na 2011 a 2013 Petit Le Mans. GT3 RSR nastavilo rekord v časovém úseku Nürburgring Nordschleife pro automobily bez přeplňovaných motorů v 7:07, kdy řídila Sabine Schmitz.

Porsche 911 GT3 RSR byl upraven soukromými týmy a továrnou samotnou pro závody, rallye a další formy automobilové soutěže. V roce 2007 Porsche přidal přední vzduchové žaluzie, které přivádějí vzduch do radiátorů a vystupují přes kapotu. Pro rok 2011 Porsche přidal rozdělovače dopředu a zvětšil průměr pneumatiky, aby se vyrovnal s problémem nedotáčivosti. Šestiválcový boxer má válce převrtané na větší objem - namísto původních 3,8 litrů mají nyní o dvě deci více. Výkon se pochopitelně přenáší na zadní kola - 450 koní.

Řada modelů Bburago Race

Řada Bburago Race nabízí mnohem detailnější provedení tamponového tisku, podrobněji vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou zaměřeny na závody a baleny v tradičním balení na plastovém podstavci pro sběratele.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Vhodné pro děti od 3 let.