Bburago Ferrari SF15-T 1:43 5 Vettel

Kovový model F1 Ferrari SF15-T v měřítku 1:43 nejen pro sběratele od Bburaga. Detailní provedení, přívětivá cena, jezdec #5 Sebastian Vettel, délka přibližně 11 cm.

BB18-36802

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Sbíráte kovové modely formulí? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Kovové modely aut Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Kovový model F1 Ferrari SF15-T v měřítku 1:43 je dodáván v papírové krabičce. Barva modelu je červená, pilot #5 Sebastian Vettel.

Kovové modely F1 od Bburaga patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému zpracování, ale také přívětivé ceně. Karosérie modelů je vyrobena z litého kovu, který je kombinovaný s plastovými díly. Model obsahuje velké množství detailů a získá si Vás jedinečným detailním provedením.

Ferrari.png
Informace o originálu

Ferrari SF15-T je závodní vůz Formule 1, který Ferrari soutěžil v sezóně 2015 Formula One. Vedli ho Sebastian Vettel a Kimi Räikkönen. SF15-T byl zahájen 30. ledna 2015.

Vettel, který svou tradici převzal od Red Bull a Toro Rosso, jmenoval svou SF15-T "Eva" pro sezónu 2015. V sezóně 2015 Vettel získal Grand Prix Malajsie poté, co vydělal na autě časné bezpečnosti. Druhé vítězství bylo dosaženo v Maďarsku, když Vettel na startu předjel dvě auta Mercedes a vedl většinu závodu. Vettel obsadil svůj první pól pro Ferrari a první tým po tři roky - od Velké ceny Německa 2012 - v Singapuru, čímž ukončil dominanci kvalifikace pro Mercedes, od úsvitu nové turbo éry Formule 1. Následně vedl celý závod, aby získal třetí vítězství v sezóně.

Ferrari SF15-T má motor Ferrari 1,6 L V6 turbo, elektromotor, systémy kinetické a tepelné energie, převodovka je poloautomatická sekvenční s 8 převodami vpřed, 1 zpátečkou.

Řada modelů Bburago Ferrari

Řada Bburago Ferrari nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené vnitřní detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely značky Ferrari jsou baleny v trdičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Karosérie je vyrobena z litého kovu.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Předlohou jsou skutečné monoposty ze závodů F1
  • Vhodné pro děti od 3 let.