ASTRA pult pro vysílače Spektrum DX

ASTRA elegantní pult pro RC vysílače Spektrum. Pult je určen pro soupravy DX6, DX7 G2 (v černém provedení), DX8 G2 (v černém provedení).Volitelně lze doplnit pohodlné popruhy (prodávají se zvlášť). Vnější rozměry 300x210x108mm.

AK1001

Nové zboží

ASTRA

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Doporučeno pro modely

Více informací

Pult pro RC vysílač Spektrum DX6, DX7 G2 (v černém provedení), DX8 G2 (v černém provedení), DXe, DX6e a DX8e má tvar přesně pro uvedené vysílače, po sestavení vysílač v pultu výborně drží. Elegantní design.

Doporučené příslušenství - ASTRA popruh vysílače (AK1020) nebo ASTRA popruh vysílače křížový (AK1021).

sklop.jpg
Skladné provedení

Konstrukce pultu je přizpůsobena, aby poskytovala co nejvyšší komfort a snadno se přenášela. Držáky popruhů jsou proto osazeny malým pantem. Sklopením držáků získáte kompaktní tvar, vhodný pro přenos a transport.

vygravirovani.jpg
Designové logo

Provedení pultu je nejen funkční, ale zároveň velmi zaujme na pohled. Celkově poutavý design, ještě podtrhuje logo ASTRA. Logo je v materiálu gravírované, nemusíte se tedy bát, že se časem ošoupe.

sloupky.jpg
Eloxované sloupky

Hliníkové sloupky opatřeny povrchovou úpravou zvanou eloxování. Tato úprava vytvoří na povrchu tenkou vrstvu oxidu hliníku, která zabraňuje korozi. Eloxováním výrobků se mimo zvýšení odolnosti na povětrnostní vlivy, také zvýší mechanická otěruvzdornost povrchové vrstvy.

tloustka.jpg
Pevné a lehké provedení

Deska o tloušťce 5 mm je pevná, pružná a poskytuje výbornou ochranu vysílačce. Díky použitým materiálům je navíc celý pult lehký a jen minimálně zvyšuje váhu kterou držíte.

Doporučené příslušenství

Doporučeno pro modely