CONSTRUCTO J.S. Elcano školní plachetnice 1:205 kit

Stavebnice neplovoucího modelu slavné španělské výcvikové lodi J.S. Elcano. Stavebnice obsahuje sadu dílů, které nutné sestavit a slepit. Model v měřítku 1:205. Hotový plastový nabarvený trup, přilože

KR-23568

Nové zboží

Constructo

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Stavebnice neplovoucího modelu slavné španělské výcvikové lodi J.S. Elcano. Stavebnice obsahuje sadu dílů, které nutné sestavit a slepit. Model v měřítku 1:205. Hotový plastový nabarvený trup, přiložen je i plánek a podrobný obrazový manuál.

Slavná španělská čtyř stěžňová výcviková loď J.S. Elcano byla pokřtěna v Cádizu v loděnicích Echevarrieta 5. března 1927. Je pojmenována po španělském kapitánovi Juanem Sebastiánem Elcanovi z průzkumné flotily Ferdinanda Magellana a člověkem, který jako první dokončil cestu kolem světa. Loď také nese Elcano erb, který byl udělen rodině císařem Charlesem I, po návratu Elcana v roce 1522 z Magellanovy expedice.

Ideální model pro začínající lodní modeláře, trup modelu je hotový, což značně urychlí další práce. Je vylisován z plastu a je sestaven. K sestavení je nutné přilepit a oplaňkovat palubu, vyrobit nástavby paluby, postavit stožáry, sestavit plachty a k dokončení použít i značné množství drobných součástí. Přiloženy jsou i barvy se štětečkem. Krásný hotový model může ozdobit interiér vašeho bytu.

Měřítko 1: 205, Délka 580 mm, Výška 310 mm, Šířka 125 mm,