Blade 70 S RTF

Skvěle létající RC model vrtulníku Blade 70 S RTF navržen pro začátečníky. Model je díky technologii SAFE velmi snadno řiditelný, po puštění pák vysílače se model srovná do visení. Vše co potřebujete,

BLH4200

Nové zboží

Blade

Prodej skončil

Více informací

Náhradní díly

Více informací

BLH4200_a01.jpg

Už vás přestalo bavit létání s drony a chcete vyzkoušet zábavnější létání s vrtulníkem? Nebo zkrátka chcete vyzkoušet létání s vrtulníky? Velmi snadno ovladatelný RC model mikro vrtulníku Blade 70 S je speciálně navržen pro začátečníky. Model má integrovanou elektronickou stabilizaci SAFE, která pokud pokud pustíte páky vysílače do neutrálu model automaticky srovná do visení.

RC vrtulník Blade 70 S je napájen jedno-článkovým LiPo akumulátorem 3.7 V 150 mAh (objednací číslo BLH4210). V balení je přiložen je USB rychlo nabíječ. Vysílač pracující v pásmu 2.4 GHz má nový design. Letový čas se pohybuje okolo 5 minut.

BLH4200_a02.jpg
BLH5350_b_1.jpg
Elektronická stabilizace SAFE

Mikro RC vrtulník Blade 70 S je vybaven moderní technologií SAFE, což je elektronická stabilizace, která model za letu stabilizuje a pomáhá pilotovi v řízení. Během letu omezuje nebezpečný náklon a udržuje letovou polohu, takže stačí pustit páky ovladače do neutrálu a model se sám srovná do visení.

BLH4200_b_2.jpg
Připraveno pro let, Ready-To-Fly

Všechno, co potřebujete k letu, je součástí balení. Stačí nabít letovou LiPol baterii pomocí přiloženého USB nabíječe a dát do vysílače přiložené tužkové baterie. Pak už jen zapnout vysílač, připojit baterii do modelu můžete s Blade 70 S vzlétnout.

BLH4200_b_3.jpg
Blade 70 S - ideální pro létání doma nebo v hale

Malý model nelze díky malé hmotnosti provozovat venku ve větru, je však ideální pro létání v hale nebo v dostatečně velkém prostoru. Díky své malé hmotnosti neublíží, přesto je potřeba dbát základních pravidel bezpečnosti během provozu. Velku lze léta pouze za bezvětří.

BLH4200_b_4.jpg
Jednoduché použití bez řízení kolektivu

Cyklika modelu je řízena přesnými lineární servy. Pevné nastavení úhlu náběhu listů rotoru má více než dostatečný tah a výkon. Jednodušší konstrukce rotorové hlavy má menší počet dílů, což zjednodušuje údržbu a případné opravy vrtulníku po haváriích.

BLH4200_b_5.jpg
Pevná konstrukce kostry

Kostra je velmi lehká a tuhá, ukrývá součásti elektroniky a pohonu. Údržba je velmi jednoduchá a případné výměny dílů jsou snadné. Ocasní část je tvořena uhlíkovým nosníkem.

BLH4200_b_6.jpg
Živé barvy kapotáže

Žluté, vysoce kontrastní zbarvení kapotáže a ocasní plochy umožňuje snadné udržení vizuální orientace. Kontrolka LED svítí pod krytem, a signalizuje nízkou kapacitu baterie a další indikace.

Upozornění: RC vrtulník Blade 70S nelze spárovat s vysílači Spektrum.

BLH4200_a03.jpg

Náhradní díly