Klima Andromeda Kit

Model rakety Klima Andromeda je na raketové motory řady B - D. Model rakety Andromeda je krásná, velká a výkonná, 805 mm dlouhá raketa na 4 motory. Stabilizátory jsou z velmi pevné překližky. Model je dodáván s padákem o průměru 550 mm pro bezpečné přistání. L

KL-3217

Nové zboží

Klima

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
1 499 Kč 1 469 Kč
Cena bez DPH
1 214 Kč

-30 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Model rakety Klima Andromeda je na raketové motory řady B - D. Model rakety Andromeda je krásná, velká a výkonná, 805 mm dlouhá raketa na 4 motory. Stabilizátory jsou vyfrézovány z velmi pevné překližky a přilepí se do drážek v trubce. Model je dodáván s padákem o průměru 550 mm pro bezpečné přistání. Létá do výšky až 450 m.

V balení je držák pro 4 motory, do kterého lze použít celou škálu motorů. Vzhledem k nízké hmotnosti může být raketa provozována již s motory řady B. Přestože jde o velkou raketu o průměru 50 mm, létá vysoko díky nízké hmotnosti modelu.

DŮLEŽITÉ: Pro start modelu rakety opatřenou více motory se doporučuje používat Zápalnice (KL-0001) s Pyrolepou (KL-0012) které zajistí synchronní zážeh motorů. Start rakety se doporučuje na rampě o průměru drátu 6mm. (KL-7612)

V trupu rakety je sofistikovaný systém přepážek, který ochrání padák při výmetu. Padák je ušitý z Ripstop-Nylonu a je součástí balení.

Náročnost stavby rakety

Stavebnice modelů raket Estes úrovně 5 jsou nejčasněji polomakety skutečných raket. Tyto rakety vyžadují nejvyšší stupeň modelářské práce, od stavby rakety po finální barvení. Sestavení je velmi náročné. Díly jsou opracovány unikátními technologiemi pro zpracovaní dřeva a papíru. Výsledkem je raketa s muzejními vlastnostmi vhodná na výstavy, která je výjimečným modelem. Stavba může trvat několik týdnů.

Sestavený model je nutné nabarvit - doporučujeme použít akrylové barvy ve spreji. Barvy ve spreji můžete zakoupit u nás nebo v prodejnách s barvami a laky. Informace ke stavbě a odpálení najdete v tomto článku.

Doporučené příslušenství