Blade Fusion 270 ARF

Špičkový nástroj pro akrobacii Blade Fusion 270 ARF je RC model vrtulníku bez kompromisů, má uhlíkový rám i podvozek, černě eloxované hliníkové komponenty a nové 4S napájení s vysokým točivým momentem

BLH5360

Nové zboží

Blade

Prodej skončil

Více informací

Více informací

BLH5350_a1.jpg

Špičkový nástroj pro akrobacii Blade Fusion 270 ARF je RC model vrtulníku bez kompromisů, má uhlíkový rám i podvozek, černě eloxované hliníkové komponenty a nové 4S napájení s vysokým točivým momentem. Hlavní převod se šikmými zuby, náhon ocasu řemínkem. Model je sestaven a s nainstalovaným motorem a regulátorem.Model je určen pro zkušené piloty! Létat lze pouze venku při dodržení všech zásad bezpečnosti.

BLH5350_a2.jpg
BLH5350_ARF.jpg
Provedení ARF

V balení najdete kompletně sestavenou kostru s nainstalovaným motorem a regulátorem, nianstalovanými mechanismy rotorové hlavy a ocasního rotoru, uhlíkovým podvozkem a kabinou. Vše je připraveno pro instalaci vašich serv, přijímače a stabilizačního bezpádlového systému.

BLH5350_b_3.jpg
Konstrukce

Pevná konstrukce z uhlíkových a hliníkových profilů je vybavena podvozkem z uhlíkových desek pro maximální snížení hmotnosti a vysokou tuhost rámu. Hliníkové součásti jsou černě eloxovány pro stylový vzhled.

BLH5350_b_4.jpg
Optimalizovaná geometrie serv

Digitální serva cykliky s kovovými převody s optimalizovanou geometrií prakticky eliminují vůle v táhlech, páky serv jsou kolmo k ose desky cykliky a mají velkou rozteč kulových čepů od středu otáčení cykliky. Výsledkem je vyšší přesnost řízení a dokonalé reakce.

BLH5350_b_6.jpg
Výborně dimenzovaná mechanika

Hlavní hřídel je uložena ve třech kuličkových ložiscích a je bohatě dimenzovaná pro vrtulník třídy 270. Všechny hlavní díly jsou z černě eloxovanéh ohliníku a jsou požity přesné kulové čepy pro minimalizaci vůlí řízení.

BLH5350_b_7.jpg
Pohon vyrovnávacího rotoru řemínkem

Přesný a rychlý přenos otáček k ocasní vrtulce je osvědčeným řemínkem. Výhodou tohoto pohonu je nejen bezpečný a přesný přenos otáček k vyrovnávacímu rotoru to, že dokáže odpustit pilotní chyby - při zablokování ocasního rotoru nedojde k ke stržení ozubených kol, ale pouze k prokluzu zubů řemínku.

BLH5350_b_8.jpg
Nová skříň převodu

Nově navržená skříň vyrovnávacího rotoru a nový opěrný hřídel řemenice s většími ložisky snižuje vibrace a zvyšuje odolnost a podporu.

BLH5350_b_9.jpg
Regulátor 45A s Governorem

Nově navržený regulátor s governorem má spolehlivý výkon, který je naladěn pro 4S napájení.

BLH5350_b_10.jpg
Střídavý motor

Pohon vrtulníku obstarává nový výkonný střídavý motor 2950kV Fusion 270, s rotačním pláštěm a vysokým kroutícím momentem.

BLH5350_b_11.jpg
Šikmé ozubení

Pastorek motoru a přiléhající hlavní ozubené kolo má šikmé ozubení. Výhodou šikmého ozubení je plynulejší a tišší chod a menší možnost poškození ozubení.

BLH5350_b_12.jpg
Výborná viditelnost

Nejen tuhost a minimální hmotnost jsou důležité požadavky na kabinu modelu. K velmi důležité vlastnosti se řadí výborná viditelnost během letu, která může být klíčovou pro přesné přečtení polohy. Tuto vlastnost splňuje kabina Blade Fusion 270, která má jasnou žlutou barvu i se směrovkou ocasu.

BLH5350_a2.jpg
Vlastnosti vrtulníku Blade Fusion 270 ARF
  • Průměr rotoru 615 mm
  • Lehká tuhá uhlíková konstrukce
  • Bezpádlové provedení hlavy znamená jednodušší konstrukci, nižší hmotnost a lepší odezvu
  • Šikmé ozubení přináší tišší provoz a menší valivý odpor převodu
  • Laminátová kabina s jasně čitelným zbarvením
  • Uhlíkové bočnice kostry
  • CNC hliníkové černě eloxované díly
  • Vše je sestaveno a připraveno pro instalaci serv, přijímače a bezpádlové stabilizace