Estes Odyssey Kit

Model rakety Estes Odyssey je na raketové motory řady C a D. Unikátní futuristická model Odyssey s velmi zajímavým designem je výzvou pro stavitele. Raketa má délku 577 mm, maximální výška letu 290 m a k zemi se snese díky padáku o průměru 46 cm.

RD-ES7235

Nové zboží

Estes

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Unikátní futuristická model rakety Estes Odyssey poháněné raketovým motorem s velmi zajímavým designem je výzvou pro stavitele. Raketa má délku 577 mm, maximální výška letu 290 m. Pro raketové motory řady C a D. Návrat padákem 46 cm.

Náročnost stavby rakety

Stavebnice modelů raket Estes úrovně 5 jsou nejčasněji polomakety skutečných raket. Tyto rakety vyžadují nejvyšší stupeň modelářské práce, od stavby rakety po finální barvení. Sestavení je velmi náročné. Díly jsou opracovány unikátními technologiemi pro zpracovaní dřeva a papíru. Výsledkem je raketa s muzejními vlastnostmi vhodná na výstavy, která je výjimečným modelem. Stavba může trvat několik týdnů.

Sestavený model je nutné nabarvit - doporučujeme použít akrylové barvy ve spreji. Barvy ve spreji můžete zakoupit u nás nebo v prodejnách s barvami a laky. Informace ke stavbě a odpálení najdete v tomto článku.

Doporučené příslušenství