ROMARIN Sea-Jet Evolution kit

Stavebnice RC modelu vodního skútru ROMARIN Sea-Jet Evolution kit pro začínající i pokročilé lodní modeláře. Délka 685 mm, trup a paluba z teplem tvářeného plastu ABS, CNC obráběné ABS díly pro pohon a instalaci RC. K pohonu jsou doporučeny 2 ks střídavé motor

KR-ro1266

Nové zboží

Romarin

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
4 099 Kč 4 017 Kč
Cena bez DPH
3 320 Kč

-82 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Stavebnice RC modelu vodního skůtru ROMARIN Sea-Jet Evolution kit pro začínající i pokročilé lodní modeláře. Délka 685mm, trup a paluba z teplem tvářeného plastu ABS, CNC obráběné ABS díly pro pohon a instalaci RC. K pohonu jsou doporučeny 2 ks střídavé motory 28-4507.

Model vodního skůtru ROMARIN Sea-Jet Evolution je typický sportovní člun pro rekreaci a zábavu, které lze nalézt ve všech přístavech po celém světě. Jednoduchá klasická konstrukce s vysokou elegancí. Trup modelu je vyroben z kvalitního plastu ABS, laserem přesně vyřezané dřevěné díly lícují do trupu a stavba je proto rychlá. Stavebnice byla vyrobena v Německu. Stavební návod je přizpůsoben pro začátečníky.

Pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí. K dokončení je potřeba doplnit motor, regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Doporučené příslušenství