ROMARIN Přístavní remorkér Neptun kit

Stavebnice RC modelu lodi na dálkové ovládání od firmy ROMARIN, přístavní remorkér Neptun kit. Vzorem byl člun Bugsier Series v Hamburku. Obsahuje plastové díly trupu a paluby a interiéru, dřevěné součásti, výkres, lodní šroub s tunelem, maketové díly a drobné

KR-ro1030

Nové zboží

Romarin

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
3 999 Kč 3 919 Kč
Cena bez DPH
3 239 Kč

-80 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Stavebnice RC modelu lodi na dálkové ovládání od firmy ROMARIN, přístavní remorkér Neptun kit. Vzorem modelu vlečného člunu v měřítku 1:50 byl člun Bugsier Series v Hamburku. Obsahuje plastové díly trupu a paluby a interiéru, dřevěné součásti, výkres, lodní šroub s tunelem, maketové díly a drobné stavební příslušenství.

Při konstrukci modelu byl kladen velký důraz na věrnost, lodní šroub je uložen v otočném tunelu, který je zároveň kormidlem. Proto je loď mimořádně obratná a dobře ovladatelná. Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí. K dokončení je potřeba doplnit motor, regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Doporučené příslušenství