ROMARIN Motorová jachta Katja kit

Stavebnice RC modelu elegantní čtyřsedadlové motorové jachty Katja, je určena pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje 7 plastových dílů, dřevěné díly na stojánek, motorové lože a pro uložení elektroniky. V balení je lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant,

KR-ro1020

Nové zboží

Romarin

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
1 699 Kč 1 665 Kč
Cena bez DPH
1 376 Kč

-34 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Stavebnice RC modelu elegantní čtyřsedadlové motorové jachty Katja, je určena pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje 7 plastových dílů, dřevěné díly na stojánek, motorové lože a pro uložení elektroniky. V balení je lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajka a drobné příslušenství.

Motorovou jachtu Katja od firmy ROMARIN lze použít jako volně jezdící nebo s dálkovým ovládáním. Při volné jízdě se kormidlo nastaví do zatáčky. Pokud je člun vybaven dálkovým ovládáním, je Katja všestranná loď a ideální model pro začátečníka.

Paluba s kabinou jsou vyrobeny z jednoho kusu průhledného plastu. To znamená, že komplikované řezání a lepení zadní oken není potřeba, pouze se nabarví na určených místech. Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí.

Stavebnici člunu Katja lze pojmout jako volně jezdící člun, který pohání elektromotor, pak stačí zakoupit stejnosměrný elektromotor řady 400, vhodnou baterii a vypínač. V tomto případě je potřeba mít k dispozici vhodnou vodní plochu aby nedošlo ke ztrátě lodi. Pokud se rozhodnete pro vybavení lodi RC soupravou, pak získáte hezký sportovní člun pro zábavu a pohodové ježdění. Potřebné příslušenství najdete v Doporučeném příslušenství.

Doporučené příslušenství