Krick Motorová jachta Lisa kit

Stavebnice RC modelu lodi od firmy Krick, Motorová jachta Lisa. Model je určen pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje plastový trup, dřevěné díly paluby a interiéru, motor Speed 400, lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajku, maketové díly a drobné

KR-20320

Nové zboží

Krick Modelltechnik

Skladem: 3 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
3 399 Kč 3 331 Kč
Cena bez DPH
2 753 Kč

-68 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Stavebnice RC modelu lodi od firmy Krick, Motorová jachta Lisa. Model je určen pro začátečínající lodní modeláře. Obsahuje plastový trup, dřevěné díly paluby a interiéru, motor Speed 400, lodní šroub s hřídelí, kormidlo, volant, vlajku, maketové díly a drobné příslušenství.

Model jachty Lisa M. je typická motorová jachta, které lze nalézt ve všech přístavech po celém světě. Jednoduchá klasická konstrukce s vysokou elegancí. Trup modelu je vyroben z kvalitního plastu ABS, laserem přesně vyřezané dřevěné díly lícují do trupu a stavba je proto rychlá. Stavebnice byla vyrobena v Německu. Stavební návod je přizpůsoben pro začátečníky.

Konstrukce je velmi jednoduchá, pro dokončení je potřeba mít lepidlo na ABS (DM-AD45, DM-AD23 apod.), modelářský nůž, barvy na lexan (HSPS006) a potřebné nářadí. K dokončení je potřeba doplnit motor, regulátor, baterii, nabíječ, 2 kanálovou RC soupravu, lepidla, barvy a potřebné nářadí.

Doporučené příslušenství