P-51D Mustang 40 1.4m Kit

Stíhač P-51D Mustang je stavebnice modelu letadla v rozsypu, pro elektromotor, o rozpětí 1,42m. Celodřevěná konstrukce, křídlo s polosymetrickým profilem. Vztlakové klapky, možnost instalace zatahovacího podvozku. V balení jsou výlisky kabiny, krytru motoru a

NA8629K

Nové zboží

Super Flying Model

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Více informací

Populární P-51D Mustang jako stavebnice modelu letadla v rozsypu, pro elektromotor, o rozpětí 1,42m. Celodřevěná konstrukce, křídlo s polosymetrickým profilem. Vztlakové klapky, možnost instalace zatahovacího podvozku. V balení jsou výlisky kabiny, krytru motoru a šachet podvozku, pevný podvozek s koly.

North American Aviation P-51 Mustang je americký stíhací letoun s dlouhým doletem, používaný během 2. světové války, Korejské války a v dalších. Model P-51D Mustang je dodáván jako kit, tedy stavebnice v rozsypu, kterou je potřeba kompletně sestavit. Konstrukce draku je vyrobena z dřevěných překližkových a balzových dílů řezaných laserem, které vytvářejí lehkou a tuhou konstrukci.

Model lze vybavit vhodnou pohonnou jednotkou, např. Power 46 s regulátorem 60A, konstrukce pamatuje na zástavbu vztlakových klapek a zatahovacího podvozku. Ve stavebnici je vložen pevný hlavní podvozek s koly a řízená ostruha s kolečkem. Do kabiny lze nainstalovat přiloženou figurku pilota.

  • Klasická celodřevěná stavebnice
  • Balzové a překližkové díly vyřezány laserem
  • Komplexní montážní příslušenství
  • Pro pohon elektromotorem

Doporučené příslušenství