Cirrus SR-22T 1.5m PNP

Elegantní moderní RC model populárního amerického letadla Cirrus SR22T Cirrus Aircraft od E-flite® má rozpětí 1,5m, je z materiálu EPO, nainstalována je kompletní elektronika, střídavý motor 10BL, reg

EFL5975

Nové zboží

E-Flite

Prodej skončil

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

Elegantní moderní RC model populárního amerického letadla Cirrus SR22T s licencí Cirrus Aircraft od E-flite® má rozpětí 1,5m, je z materiálu EPO, nainstalována je kompletní elektronika, střídavý motor 10BL, regulátor 40A, serva, osvětlení a vztlakové klapky. Robustní tříkolový podvozek a řiditelné příďové kolo, tónované prosklení kabiny, vybavený kokpit s pilotem. Verze PNP bez RC soupravy.

EFL5950_PP_Header.jpg

Moderní americký kompozitový čtyřmístný letoun Cirrus SR22T vyrábí americká firma Cirrus Aircraft. Za 12 celých let bylo vyrobeno již více jak 5 000 Cirrusů, z toho za posledních deset let cca 4 000 Cirrusů v silnější verzi SR22. Všechna letadla jsou vybavena padákovým záchranným systémem, křídlo je navrženo tak, aby letadlo bylo stabilní a plně ovladatelné na vysokých úhlech náběhu. Letadlo je odolné proti vývrtce. S Cirrusy SR22 se můžete setkat hojně i v České republice, což dokazuje i oblíbený seriál České televize Soudce A.K..

EFL5950_PP_Footer2.jpg

Model E-flite® Cirrus SR22T 1.5m je skvělým počinem a přináší RC model s výbornými letovými vlastnostmi a moderním vzhledem, který zaujme každého přihlížejícího. Provední modelu je kombinací rozumné velikost i úsporných provozních nákladů, protože k pohonu je doporučena běžná LiPol baterie 3S 2200-3000mAh. Model má dostatek výkonu pro sportovní i akrobatické létání. Starty a přistání usnadní 3-kolové uspořádání podvozku s řiditelnou příďovou nohou, stejně jako funkční vztlakové klapky. Příjemným doplňkem je poziční osvětlení modelu, které umožní létání za šera.

EFL5950_PP_bok_licence.jpg
Oficiální licence

Model Cirrus SR22T je oficiální licencí firmy Cirrus Aircraft a zahrnuje kompletní design včetně povrchové úpravy modelu.

EFL5950_PP_bok_detail.jpg
Maketové zpracování

Elegantní drak letadla je vybaven množstvím maketových prvků, jako jsou úchytky, schůdky, odnímací anténa, detailně zpracovaný kokpit letadla včetně figurky pilota, přístrojové desky a pod.

EFL5950_PP_bok_kabina.jpg
Snadný přístup

Sestavení rychlé s minimálním počtem šroubů. Křídlo je dvoudílné, má Hands-Free Servo Connection System, což znamená, že konektory serv jsou svedeny do centrálního, který se automaticky spojí po nasunutí křídla.

EFL5950_PP_bok_motor.jpg
Výkonný motor

Pohon modelu tvoří střídavý motor 10Bl, regulátor 40A a tří-listá vrtule, která v kombinaci s LiPol baterií 3S 2200-3000mAh poskytuje dostatečnou rychlost a tah pro provádění dokonce i sportovní akrobacie.

EFL5950_PP_Divider3.jpg

Doporučené příslušenství

Náhradní díly