Devo 7 2,4 GHz + RX701
Prodej skončil
Zobrazit větší

Devo 7 2,4 GHz + RX701

Vysílačka Devo 7 od firmy Walkera spolu s příjmačem RX701

Devo 7 + rx701

Nové zboží

Prodej skončil

Více informací

Více informací

DEVO 7 je sedmikanálový vysílač určený k dálkovému ovládání modelů. Pracuje v pásmu 2.4GHz a díky systému přenosu DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum) se vyznačuje velkou odolností proti rušení. Párování vysílače s přijímačem probíhá automaticky včetně přiřazení ID, případně ručně podle nastavení uživatele.

Vysílač je moderní konstrukce s nastavením pomocí LCD displeje a je vhodný jak pro vrtulníky, tak i pro letadla a kluzáky. Nastavení je možné kopírovat mezi vysílači pomocí bezdrátového přenosu. Firmware vysílače lze aktualizovat přes USB rozhraní.

Pracovní pásmo 2.4 GHz, DSSS technologie přiřazení pracovní frekvence, automatické nebo manuální párování s přijímačem a přiřazení ID. Nastavitelný výkon umožňuje minimalizovat potenciální vlivy rádiového vysílání na osobu pilota i na životní prostředí Jednoduchý bezdrátový přenos nastavení mezi vysílači zjednodušuje proces tréninku. Paměť až na 15 modelů.

Snadné nastavení citlivosti gyra usnadňuje řízení vrtulníků. Mimořádně velký LCD displej s dobře čitelnými symboly usnadňuje obsluhu i nastavení. Design vysílače je navržený se zvláštním ohledem na pohodovou manipulaci. Nastavitelná délka i tuhost pružin ovládacích pák. Snadná změna mezi módy 1, 2, 3, 4. Vysílač DEVO 7 je vhodný jak pro modely vrtulníků (kde umožňuje využívat až 3 nezávislé letové módy), tak pro modely letadel, včetně náročných 3D akrobatických modelů

Menu System zahrnuje nastavení podsvícení displeje, bzučáku, módu (1,2,3,4), kalibraci pák a zobrazení verze firmwaru.


Menu Model zahrnuje výběr modelu z paměti, název modelu, kopírování dat modelu, bezdrátový přenos dat modelu, příjem dat modelu, reset modelu, výběr typu modelu, nastavení trimů, nastavení zařízení (vstupní/výstupní), desky cykliky, nastavení výstupního výkonu a nastavení nebo zrušení fixního ID. U typu modelu AERO nastavení typu křídel.


Menu Function zahrnuje nastavení reverzů jednotlivých kanálů, nastavení rozsahu jednotlivých kanálů, doladění střední polohy serva, nastavení dvojitých výchylek a exponenciálního průběhu výchylek, nastavení pevné hodnoty plynu, nastavení křivky plynu v 7 bodech, mixování plynu, nastavení gyra, funkce Governor, nastavení mixu desky cykliky, křivky úhlu náběhu listů, volné nastavení mixů (až 8 různých mixů), funkce Monitor, Safe, Train (učitel/žák) a nastavení časovače.

Technická data
7-kanálový mikro počítačový systém
Frekvence: 2.4 GHz DSSS
Výstupní výkon: Odběr proudu: Výstupní impuls: 1000-2000 Ms (1500 Ms neutrál)
Rozměry (šířka x výška x hloubka): 190 x 178 x 67 mm
Hmotnost: 652g
Napájení vysílače: 8x AA baterie nebo baterie Li-Pol 11.1V / 2200mAh


Obsah balení
Vysílač DEVO 7
Tréninkový kabel učitel / žák
Popruh vysílače
Manuál