Devo F12E s přijímačem
Prodej skončil
Zobrazit větší

Devo F12E s přijímačem

Devo F12E

Nové zboží

Walkera

Prodej skončil

Více informací

Více informací

DEVO F12E je moderní 12 kanálový vysílač určený k dálkovému ovládání modelů s přímým zobrazením videa z modelu. Vysílač pracuje v pásmu 2.4 GHz a díky systému přenosu DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum) se vyznačuje velkou odolností proti rušení. Příjem obrazu v reálném čase probíhá v pásmu 5.8 GHz. Párování vysílače s přijímačem probíhá automaticky včetně přiřazení ID, případně ručně podle nastavení uživatele.

Vysílač je moderní konstrukce s nastavením pomocí velkého 5" LCD displeje a je vhodný jak pro vrtulníky, multikoptéry, tak i pro letadla a kluzáky. Nastavení je možné kopírovat mezi vysílači pomocí bezdrátového přenosu. Firmware vysílače lze aktualizovat přes USB rozhraní. Vysílač je vybaven telemetrií - přímo na displeji můžete sledovat výstup ze senzorů jako např. teplotu motoru, rychlost otáček, napětí baterie, GPS data, nadmořskou výšku, vzdálenost atd. Speciální ergonomické "gimbal" ovládací knoflíky slouží k pohodlnému ovládání gimbalu. Pro příjem obrazu v reálném čase má vysílač 32 kanálů v pásmu 5.8 GHz.
Hlavní přednosti
Pracovní pásmo 2.4 GHz, DSSS technologie přiřazení pracovní frekvence, automatické nebo manuální párování s přijímačem a přiřazení ID
Přenos obrazu 5.8 GHz v reálném čase
Aktualizace firmware prostřednictvím USB rozhraní
Nastavitelný výkon umožňuje minimalizovat potencionální vlivy rádiového vysílání na osobu pilota i na životní prostředí
Jednoduchý bezdrátový přenos nastavení mezi vysílači zjednodušuje proces tréninku
Paměť na 15 modelů
Velký 5" LCD displej s dobře čitelnými symboly usnadňuje obsluhu i nastavení
Design vysílače je navržený se zvláštním ohledem na pohodovou manipulaci
Nastavitelná délka a tuhost pružin ovládacích pák
Snadná změna mezi módy 1, 2, 3, 4
Vysílač DEVO F12E je vhodný jak pro modely vrtulníků, multikoptér, tak i pro modely letadel, včetně náročných 3D akrobatických modelů
Speciální ergonomické ovládací knoflíky pro snadné a pohodlné ovládání gimbalu
Telemetrie - sledování výstupů ze senzorů na displeji vysílače (napětí baterie, teplota motoru, rychlost otáček, data GPS)