Tactic TTX 410 4-kanálová RC souprava 2.4GHz, mód 2
Prodej skončil
Zobrazit větší

Tactic TTX 410 4-kanálová RC souprava 2.4GHz, mód 2

Čtyřkanálová RC souprava 2.4GHz FHSS (protokol SLT) s křížovými ovladači v Módu 2. Vysílač s přepínatelnými smysly výchylek serv, vypínatelnými mixy, učitel-žák, 6-k přijímač s fail-safe. RC souprava

TACJ2410

Nové zboží

TACTIC

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Čtyřkanálová RC souprava 2.4GHz FHSS (systém s frekvenčním přeskokem v rozprostřeném pásmu) pracující s protokolem SLT - vysílač se dvěma křížovými ovladači, digitálními trimy, přepínači smyslu výchylek pro každý kanál a vypínatelnými mixy pro samokřídla a motýlkové ocasní plochy. Je určena pro rekreační modeláře všech odborností - dobře vyhoví pro jednoduché modely letadel, aut i lodí a je dostatečně chytrá dokonce samokřídla nebo modely s motýlkovými ocasními plochami. TTX410 je ideální pro začátečníky, kteří zatím nechtějí investovat „majlant" do hobby, ve kterém se teprve rozkoukávají, ale přitom požadují kvalitní značkový vysílač a přijímač kompatibilní s RC soupravami vyšších tříd se spolehlivým, bezpečným a proti rušení vysoce odolným přenosovým systémem.

RC souprava TTX410 je také výborné "druhé rádio do rodiny" - umožňuje dvojí řízení v systému učitel-žák s jinými RC soupravami Tactic a poslouží pro ovládání PC simulátoru. Díky tomu je ideální pro výlety se skládacím modelem a malým batůžkem, na cesty na dovolenou...

Základní funkce (křidélka, směrovka, výškovka, plyn) jsou ovládány křížovými ovladači, vysílač se dodává s křížovými ovladači v Módu 1 (plyn vpravo) nebo v Módu 2 (plyn vlevo). Samozřejmostí jsou přepínače pro obracení smyslu výchylek v kanálech 1 až 4 (umístěné v prostoru pro baterie), vynikající funkcí navíc jsou vypínatelné mixy. Jeden je pro elevony (mixuje výchylky křidélek a výškovky), což je nezbytné pro řízení samokřídel; druhý je pro motýlkové ocasní plochy (mixuje směrovku a výškovku), ale využijete je třeba i u modelů lodí.

Systém FHSS/SLT samozřejmě také umožňuje naprogramovat a do paměti přijímače uložit nouzové výchylky Fail-Safe pro případ ztráty řídícího signálu. Takže můžete např. nastavit, že v případě nouze se plyn stáhne na volnoběh.

TTX410 je vybaven zásuvkou Učitel-Žák (jack 3,5 mm), která umožňuje výuku létání na dvojím řízení s připojeným druhým vysílačem Tactic (nebo i jiné značky), přičemž TTX410 může sloužit jako žákovský učitelský vysílač. Kromě toho RC soupravy Tactic umožňují i bezdrátový provoz Učitel-Žák – v tomto případě musí být učitelský i žákovský vysílač značky Tactic. Zásuvka Učitel-Žák samozřejmě dovoluje také ovládání PC simulátoru s příslušným USB interfejsem a s TTX410 můžete využívat i bezdrátové USB rozhraní pro PC simulátory Real Flight, které pracuje s protokolem SLT.

Pro uvedení vysílače do provozu budete potřebovat 4 AA (tužkové) alkalické baterie nebo akumulátory.

Součástí RC soupravy TTX410 je malý šestikanálový přijímač TR625 - malý a lehký, ale S PLNÝM DOSAHEM. Ideální je samozřejmě pro použití v malých modelech - slow-flyerech a park-flyerech, ale zároveň se naprosto nemusíte obávat jej umístit třeba do dvoumetrového motorového větroně.

Souprava obsahuje:

  • Čtyřkanálový vysílač TTX 410 2.4GHz FHSS/SLT
  • Šestikanálový přijímač TR625
VysílačTTX 410
Počet kanálů4
Systém2.4GHz netelemetrický FHSS/SLT
Telemetriene
Napájení4,8 V (4x AA alkalické baterie nebo NiMH akumulátor)
 
 
PřijímačTR 625
Počet kanálů6
Systém2.4GHz FHSS/SLT
Telemetriene
Napájení3,7-6,0 V (4-5 čl. NiXX)
Rozměry45x25x13 mm
Hmotnost8 g