Spektrum NX6 DSMX pouze vysílač

Vysílač Spektrum NX6 DSMX s nejnovějšími trendy. Nová řada NX je charakteristická barevným podsvíceným displejem, LiIon baterií, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi pro registraci, aktualizaci vysílače a stahování mode

SPMR6775EU

Nové zboží

Spektrum

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
9 999 Kč 9 254 Kč
Cena bez DPH
7 648 Kč

-745 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Doporučené příslušenství

Více informací

Charakteristika

Novinka roku 2020, vysílač Spektrum NX6 DSMX představuje nejnovější trendy RC souprav Spektrum. Nová řada NX je charakteristická barevným podsvíceným displejem, LiIon baterií, kompatibilitou Smart Technologie, portem USB a možností připojení WiFi pro registraci, aktualizaci vysílače a stahování modelů.

SPMR8200_a02.jpg
Kompatibilní s technologií Spektrum SMART

Spektrum s hrdostí představuje nejnovější řadu leteckých vysílačů řady NX: NX6, NX8 a NX10 s technologií Spektrum. Vysílače jsou vybaveny nejen těmi nejnovějšími inovacemi Spektrum RC a novými funkcemi ale i možnostmi, které vám umožní využívat novou generaci příslušenství Spektrum SMART. Vysílač Spektrum NX6 2,4 GHz DSMX® je první 6kanálový vysílač v nabídce Spektrum, který je kompatibilní s technologií Smart Technology. NX6 je proto připraven poskytnout vám výhody nejmodernějšího připojení a telemetrie - stačí použít ve vašem modelu baterii Spektrum Smart a regulátor Smart Avian™.

NX6 a Wi-Fi nebo Mikro USB připojení

Připojení vysílače NX6 k Wi-Fi znamená skvělou možnost provést registraci produktu přímo z vysílače a co víc, budete moci okamžitě stáhnout aktualizace firmwaru. Jedná se o moderní uživatelský produkt s funkcemi, které mají špičková rádia Spektrum iX Series! Port mikro USB umožňuje nabíjet interní LiIon baterii běžným kabelem USB - Micro USB. Lze jej také použít k rozpoznání příslušenství a poskytnout pohodlné propojení s vaším PC nebo notebookem. Připojte vysílač NX6 k počítači a můžete ovládat většinu simulátorů, včetně Real Flight RC. NX6 má na zadní straně umístěny porty pro sluchátka, datový (crossfire), mikro USB a na spodní straně skříně je port pro paměťovou kartu.

SPMR8200_a04.jpg
Programování pro letadla, vrtulníky, multikoptéry a větroně

Kromě rozsáhlých možností programování pro letadla a vrtulníky, obsahuje NX6 impozantní seznam funkcí programování taky pro multikoptéry a větroně. Režimy letu, volba typu křídla a ocasních ploch, Volné i přednastavené mixy. Intuitivní jednoduché programovací rozhraní pomocí rolovacího tlačítka, umožňuje všechny tyto funkce snadno editovat a používat.

Vlastnosti NX6
  • Podsvícený, 3,2" barevný displej s vysokým rozlišením
  • Připojení Wi-Fi pro snadnou registraci produktu, stahování modelů a aktualizace firmwaru
  • Kompatibilita technologie SMART ihned po vybalení
  • Součástí dodávky je lithium-iontová vysílačová baterie 3,7V 2 000mAh 1S
  • Integrovaný sériový port pro podporu modulů třetích stran
  • USB port pro nabíjení a přenos dat a pro použití se simulátory s podporou USB (včetně RealFlight® RC)
  • Skládací anténa
  • Diverzitní integrovaná anténa
  • Ergonomicky tvarovaný vysílač s pohodlnými pryžovými úchyty
  • Interní paměť pro 250 modelů, rozšiřitelné pomocí SD karty
  • Programování pro letadla, vrtulníky a větroně
  • Snadno použitelný software AirWare, který je využit u dražších vysílačů
  • Pokročilá DSMX® technologie
  • Slot pro kartu mikro SD, sluchátka, mikro USB a datový port
SPMR8200_a01.jpg
Technologie SMART

Vysílač Spektrum™ NX6 je připraven vám nabídnout výhody nejmodernější konektivity ihned po vybalení tím, že podporuje inovativní telemetrii Spektrum™ prostřebnictvím přijímače, baterie a regulátoru Spektrum™ Smart. Technologie Smart zajišťuje, aby elektronika vašeho modelu zajišťovala maximální efektivitu a výkony. Nabízí přehled o stavu každé z komponent, zvyšuje vaši důvěru v pohonný systém.

SPM1010_b01.jpg
Osvědčená modulace Spektrum DSMX

Vysílač NX6 využívá pokročilou technologii Spektrum DSMX 2,4 GHz. Přenos signálu DSMX probíhá v rozprostřeném spektru, rozprostřeného přímou modulací pseudonáhodné posloupnosti, který je vysoce odolný proti rušení. Každý vysílač má jiný výběr kanálů a jinou pseudonáhodnou posloupnost. Systém DSMX tedy nabízí vynikající spojení mezi Vaším vysílačem a modelem.

SPMR8200_b001.jpg
Připojení Wi-Fi a USB

Po připojení k Wi-Fi můžete registraci produktu dokončit přímo z vysílače a následně si stáhnout aktualizaci firmware. Slot mikro USB umožňuje nabíjet napájecí interní LiIon baterii vysílače běžným kabelem USB-Micro USB. Lze jej také použít k propojení s vaším PC nebo notebookem a ovládat většinu simulátorů, včetně RealFlight® RC Flight Simulator (Aktuálně kompatibilní pouze s RF8 a RF9).

SPMR8200_b002.jpg
Hlasové výstražné hlášení

Díky hlasovým upozorněním vám NX6 umožní mít přehled o důležitých funkcích, aniž byste odtrhli oči od svého modelu letadla. Upozornění lze je nastavit pro výběr letového režimu nebo pro hlášení telemetrických informací. Pokud se spustí alarm, nebudete se muset dívat na displej vysílače - NX6 vám to řekne. Konektor pro sluchátka vám umožní sledovat hlasová upozornění, aniž byste obtěžovali ostatní piloty.

SPMR8200_b01.jpg
Snadné programování

NX6 nabízí 10 letových režimů pro letadla, 10 pro větroně, 5 pro drony a 4 pro vrtulníky. K dispozici je šest programovatelných mixů. Kanál 7 lze použít jako dvou nebo třípolohový pro výběr SAFE select nebo letový režim vašeho BNF modelu. Tím budete mít k dispozici 6 volných kanálů pro ovládání modelu. Navigaci v programových nabídkách usnadňuje velký 3,2 "barevný displej vysílače, rolovací kolečko a tlačítka Clear, Back a Function. V seznamu funkčního menu je obsaženo menu Telemetry Ticker Tape pro sledování telemetrických dat v reálném čase a menu "My List", ve kterém budete mít rychlý přístup k položkám nabídky které si vyberete a budou uspořádané tak, jak si je nastavíte. Proto budete mít rychlý a přehledný přístup k funkcím, které používáte nejvíce!

SPMR8200_b02.jpg
Vynikající ergonomie vysílače

Rozložení hmotnosti, umístění a pozice přepínačů a umístění trimů byly optimalizovány pro pohodlné ovládání a držení vysílače. Gumové rukojeti usnadňují bezpečné držení, anténa se pohodlně sklopí dopředu pro kompaktní skladování a přepravu. Náhodnému zapnutí či vypnutí vysílače je jištěno částečným blokováním tlačítka napájení.

SPMR8200_b04.jpg
Bezdrátový učitel - žák

Vysílač Spektrum NX6 využívá revoluční bezdrátový přenos pomocí aplikace Wireless Trainer v menu vysílače. Tato technologie přináší větší možnosti než přenos kabelem, především je zde možnost pracovat s více žáky, aniž by bylo nutné opětovné párování, propojování či nastavování. Pro zprovoznění bezdrátové funkce Učitel-žák Vám postačuje pouze napárovat jiný či jiné žákovské vysílače Spektrum DSMX k vysílači NX6. Ten tak přijímá signál od vysílače žáka, který pak vysílá do modelu.

SPMR8200_a03.jpg

Doporučeno pro modely

Doporučené příslušenství