Kvadrokoptéra Leopard CX35 s návratem domů

Kamera 720P, přenos videa na vysílač 5,8 GHz

CX-35

Nové zboží

Profimodel

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Kvadrokoptéra disponující vynikajícími letovými vlastnostmi je konstruovaná pro klidné létání venku, v místnostech a halách a pro natáčení video snímků a pořizování fotografií. Díky 6-osému gyroskopu a barometrickému čidlu je model velmi stabilní a umožňuje tak pořízení záznamů ve vysoké kvalitě.
Konstrukce z kvalitního pružného plastu chrání všechny části modelu proti poškození. Podvozek zajišťuje stabilitu při vzletu i přistání a ochranné oblouky vrtulí zabrání jejich poškození při nechtěném pádu.

Díky kvalitní řídící jednotce je tento model velmi stabilní, což je podmínka pro pořizování kvalitních video záznamů a fotografií. Zároveň lze pomocí přepínače přepínat mezi jednoduchými a dvojitými výchylkami a nastavit tak chování modelu podle zkušeností pilota (začátečník/expert). Model je vybaven barometrickým čidlem, které umižňuje udržování nastavené výšky a umožňuje tak pilotovi, aby se mohl věnovat práci s kamerou. Červené a zelené LED diody na modelu pomáhají při orientaci a směru pohybu. Model je vybaven i funkcí Headless - řízení z pohledu pilota v modelu.

Model disponuje:

- Alarmem při poklesu baterie

- Autostart

- Automatické přistání

- Návratové tlačítko

Specifikace a parametry:

motory 050-3228
material ABS
velikost 45*45*17cm
váha 1.68kg
vzdálenost signálu 100m
doba letu 10 min

baterie li-pol 7.4V 20C 1300 mah
nabíjení 2-3 hodiny
kamera (video / foto)  720P - 1280 x720 mpx
nastavitelný sklon kamery pomocí serva

frekvence 2.4Ghz ovládač - 4 kanály

přenos videa - 5,8 Ghz
baterky pro vysílač 4 x 1.5V"AA" (nejsou součástí)
velikost monitoru 4.3 Inch