UHU Plast Special 34ml/30g na plastikové modely

Speciální lepidlo pro lepení plastikových modelů v lahvičce s dávkovací jehlou.P ro lepení tvrzeného polystyrenu (PS), ABS, SAN, plexiskla (PMMA), tvrdého PVC, celuloidu, polykarbonátu (PC). Není vhodné pro lepení PP, PE, teflonu a pěnového polystyrenu.

UHU9743

Nové zboží

UHU

Skladem: > 10 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
189 Kč 147 Kč
Cena bez DPH
121 Kč

-42 Kč

B B

Více informací

Doporučeno pro modely

Více informací

UHU Plast Special 34ml/30g

Mimořádně kvalitní, čiré, rychleschnoucí, vodovzdorné, transparentní lepidlo určené pro lepení plastových modelů, plastů a kombinační lepení. UHU plast spezial dosahuje vysokých pevností rozpuštěním povrchů plastů (studené svařování). Je vhodné také pro lepení úzkých štěrbin díky speciálnímu jehlovému aplikátoru.

ROZSAH POUŽITÍ:
Je vhodné pro lepení tvrzeného polystyrenu (PS), ABS, SAN, plexiskla (PMMA), tvrdého PVC, celuloidu, polykarbonátu (PC) a je také vhodné pro kombinační lepení s dalšími materiály jako je dřevo, karton a papír. Není vhodné pro lepení PP, PE, teflonu a pěnového polystyrenu.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Lepené plochy musí být rovné, suché a odmaštěné.
1. Lepidlo naneste jednostranně.
2. Ihned přitlačte k sobě a krátce zafixujte. U tenkých materiálů nanášejte tenkou vrstvu lepidla, tím zabráníte deformacím a tvarovým změnám slepu.
3. Lepený spoj dosáhne manipulační pevnost po 5 minutách a funkční pevnost po 24 hodinách.


Produkt obsahuje látky klasifikované jako nebezpečné ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Podrobné informace viz sekce "Ke stažení".

Doporučeno pro modely