Spektrum nabíječ Smart S1200 1x200W DC

Spektrum nabíječ Smart S1200 DC 1x200W s technologií Spektrum Smart nabízí kontrolu nad stavem baterií a bezpečnější nabíjení. To umožňuje integrovaný mikročip na každé Smart baterii, která komunikuje s nabíječem Smart, automaticky určí nejlepší nastavení nabí

SPMXC1000

Nové zboží

Spektrum

Prodej skončil

Více informací

Doporučeno pro modely

Doporučené příslušenství

Více informací

Spektrum nabíječ Smart S1200 DC 1x200W s technologií Spektrum Smart nabízí kontrolu nad stavem baterií a bezpečnější nabíjení. To umožňuje integrovaný mikročip na každé Smart baterii, která komunikuje s nabíječem Smart, automaticky určí nejlepší nastavení nabíjení. Stačí připojit baterii a stisknout tlačítko Start.

SMART_TECH.jpg

Pro ty kteří hledají lepší způsob nabíjení LiPol baterií, nabízí Spektrum system Smart řešení. Nabíječe Spektrum Smart a baterie Spektrum Smart kombinují jednoduché intuitivní nabíjení, které nabízí bezpečnější nabíjení. Pro kontrolu stavu baterie mohou pokročilejší uživatelé využít jedinečných ukládaných dat, jako je počet cyklů, nezdravou aktivitu jako přebíjení a podvybití, teplotu baterie, stav kapacity a mnoho dalšího, vše je uloženo v baterii Smart. Automatické vybíjení navíc zajišťuje lepší a zdravější životnost baterií.

59454-chargers.jpg

Nabíječ Spektrum™ Smart S1200 je první inteligentní nabíječ DC, vybavený technologií Spektrum Smart Charging. Malý nabíječ s příkonem 200W má zcela nový konektor Spektrum IC3™, který zajišťuje kvalitní připojení a který také přenáší životně důležitá data baterie. Data nabíjené baterie jsou zobrazována na LCD barevný displej 320 × 240 IPS LCD, kde lze zobrazit typ baterie, stav nabití, počet nabíjecích cyklů, napětí článků, proud, a další.

Vlastnosti nabíječe Smart
  • Při nabíjení baterií LiPol Smart, nabíječ nastaví hodnoty nabíjení
  • Nabíjí baterie LiFe, LiIon, LiPo; NiCd, NiMH; Pb
  • Napájení DC ze zdroje (konektor IC3)
  • Nabíjecí proud do 8A (konektor IC3)
  • Vybíjecí proud do 3A
  • Nabíjecí výkon 200 W
  • Velký LCD diplej 320 × 240 IPS
  • Malé rozměry, nízká hmotnost
  • Intuitivní rozhraní
  • Ochrana proti zkratu, vysoké teplotě
SMART_BATT_b_01.jpg
Technologie Spektrum SMART

Po připojení nabíječe k baterii Spektrum Smart, se parametry a stav LiPol baterie načtou z mikročipu Smart Memory, integrovaného v baterii. Prostřednictvím nabíječe lze vidět nastavení baterie na LCD displeji, takže vše co je potřeba udělat k nabití baterie, je stisknout tlačítko "Start". Technologie Smart se o zbytek postará. Každý nabíječ Smart LiPol je vybaven výstupním konektorem nové generace IC3™, který má integrovaný pin pro přenos dat z baterie, na dipleji LCD.

SMART_BATT_b_02.jpg
Jednoduché použití nabíječe

Přednastavené parametry baterie, jako nabíjení, vybíjení a ukládání, se automaticky přenášejí z baterie Spektrum Smart do nabíječe, takže nabíjení je proto velmi jednoduché. Rychlost nabíjení jednotlivých baterií může být kdykoli nově nastavena, což umožňuje plně využít možností baterií s vyšší rychlostí nabíjení. Integrovaný mikročip na každé baterii Smart, si pamatuje poslední nastavený nabíjecí proud, takže při příštím zapojení se tato nastavení opět automaticky nastaví. Další funkce, kterou mikročip Smart umožňuje, je jednoduchá kontrola napětí článků. Když připojíte baterii IC3 nebo IC5, napětí jednotlivých článků se automaticky zobrazí na displeji nabíječe Smart, přičemž lze použít standardní konektory balancéru.

SMART_BATT_b_03.jpg
Nové konektory IC3 a IC5

Inovativní připojení zařízení s funkcí Smart, se děje pomocí nainstalovaného mikročipu na každé baterii Smart a informace se přenáší prostřednictvím datového kabelu, který je součástí nových konektorů IC3 a IC5. Řada konektorů IC je navržena tak, aby poskytovala pevnější spojení, vyšší tepelnou odolnost a snadnou instalaci.

SMART_BATT_b_04.jpg
Kompatibilita s EC3

Uživatelé s bateriemi vybavenými konektory EC3 a EC5 se nemusí obávat. Řada konektorů IC je zcela zpětně kompatibilní s konektory řady EC, takže můžete používat nabíječSmart i se staršími bateriemi. Ovšem pouze po připojení k bateriím Spektrum Smart, jsou všechny výhody technologie Smart zřejmé.

SMART_BATT_b_05.jpg
Přehledný LED displej

Vysoce viditelný 2,4 palcový barevný displej jasně zobrazuje všechny důležité informace, a to i při jasném slunečním světle.

SMART_BATT_b_06.jpg
Malý ale výkonný

Po připojení k výkonnému napájecímu zdroji SPMXC10201, můžete plně využít 200 W výstupní výkon nabíječe. Proto můžete velmi rychle nabíjet i baterie s vysokou kapacitou.

SMART_BATT_b_07.jpg
Dotykové ovládací kolečko

Čisté a intuitivní rozhraní dotykového kolečka umožňuje rychlé ovládání všech nastavení nabíječe Smart. Tento čistý a přehledný systém nemá mechanické prvky které by se opotřebily a je tak chráněn před nečistotami a poškozením.

SMART_BATT_b_08.jpg
Efektivní chlazení nabíječe

Vnitřní chladicí ventilátor udržuje nabíječ na bezpečné provozní teplotě, což je nezbytné při rychlém nabíjení větších baterií.

SMART_BATT_b_09.jpg
Ochrana pro bezpečné nabíjení

Při nabíjení baterií Spektrum Smart, nabíječ automaticky rozpozná typ baterií, napětí článků a kapacitu, takže se zajistí že budete vždy nabíjet baterie se správným nastavením, což eliminuje nesprávné nabíjení.

Doporučeno pro modely

Doporučené příslušenství