LEGO Movie - Třpytkolesklé lázně

Stavebnice LEGO Movie - Třpytkolesklé lázně. Připoj se k postavám z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2, mezi něž patří kosmonaut Benny, Vybledlá Hustěnka a UniKitty jako KlídeKitty ve Třpytkolesklých lázních s touto barevnou sadou!

LEGO70837

Nové zboží

LEGO

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
1 999 Kč
Cena bez DPH
1 652 Kč

B B

Více informací

Více informací

Připoj se k postavám z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2, mezi něž patří kosmonaut Benny, Vybledlá Hustěnka a UniKitty jako KlídeKitty ve Třpytkolesklých lázních s touto barevnou sadou! Užij si masáž od chobotnice Osmy. Zrelaxuj se ve vířivce s Klídekitty. Prohlédni si nový účes Vybledlé Hustěnky – líbí se všem kromě ní! Ale pozor – v systému Systar není vše takové, jak to vypadá. Vířivka má padací dveře. A když se Baltazar promění ve vampíra, uděláš lépe, když utečeš!

LEGO70837_2.jpg
Otočná zeď a padací dveře

Třpytkolesklé lázně obsahují klenutý vchod, sestavitelné reproduktory, otáčivou zeď ovládanou pákou, která Baltazarovi umožní proměnit se na vampíra, vířivku s otevíracím poklopem a funkcí padacích dveří, sestavitelný dřez, 2 odnímatelné stoly, 6 lahviček s lektvary z kostek a různé prvky včetně ručníku, čajové konvičky, šálku, servírovacího podnosu a průhledných křišťálových ozdob.

  • Tato LEGO® sada obsahuje 8 postav z filmu LEGO PŘÍBĚH 2: Minifigurky Bennyho a Vybledlé Hustěnky, minipanenku-figurku Baltazara, a k tomu navíc LEGO figurky UniKitty jako KlídeKitty, Plameníny, Osmy, Archiméda a vampíra Baltazara.
  • Obsahuje také skládací masážní stůl.
  • Figurka Plameníny obsahuje nastavitelná křídla a ocas.
  • Minifigurky, minipanenka-figurka a figurky z kostek v této sadě představují novinky pro květen 2019 a minifigurka Vybledlé Hustěnky má modrorůžové vlasy, zatímco figurka UniKitty jako KlídeKitty má nový výraz ve tváři.
  • Děti si zamilují přehrávání zábavných scén z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2 s touto populární sadou.
  • Lázně z LEGO® PŘÍBĚHU 2 měří přes 14 cm na výšku, 31 cm na šířku a 12 cm do hloubky.