Proboat Aerotrooper 25" RTR

Unikátní RC model, který umí jezdit na vodě, sněhu, ledu, v bažině i na trávě. Aerotrooper 25" je vybaven výkonným střídavým motorem. Díky plochému dnu klouže na různých površích, kormidla za vrtulí řídí směr a proto projedete s lodí téměř všude. RC souprava S

PRB08034

Nové zboží

Proboat

Skladem: 1 ks
Prodejny a termíny doručení
Cena s DPH
(DPH CZ 21%)
7 399 Kč 7 251 Kč
Cena bez DPH
5 993 Kč

-148 Kč

B B

Více informací

Doporučené příslušenství

Náhradní díly

Více informací

PRB08034_a01.jpg

Unikátní RC model který umí jezdit na vodě, sněhu, ledu, v bažině i na trávě, to je Aerotrooper 25" s výkonným střídavým motorem. Díky plochému dnu klouže na různých površích, kormidla za vrtulí řídí směr a proto projedete s lodí téměř všude. Kamufláž lze dotvořit sadou obtisků. RC souprava STX2 2,4GHz.

PRB08034_a02.jpg

S lodí Pro-Boat Aerotrooper 25 Air Boat můžete jezdit prakticky kdekoli a to dokonce i po trávě! Díky výkonu střídavého motoru 2080kv 480 s 3-listou vrtulí který je umístěn v ochranné kleci, můžete prozkoumat velké vodní plochy s bažinami porostlé rostlinami, malé trávníkové pole a dokonce i sníh a led. Model je nabarven jako takticko/vojenský člun s odnímatelnými zbraněmi, tvarovaným zábradlím a klecí, které dodávají modelu na realismu. Navíc do kokpitu se sedadlem můžete umístit svoji akční figurku. Dvoudílné kompozitní kryt trupu zabrání průniku vody a udržuje celou elektroniku v bezpečí. LED světla jsou zárukou že zábava se nezastaví, ani když slunce zajde za obzor. Prozkoumejte nové terény s jedinečným plavidlem.

PRB08034_b01.jpg
Doplňky modelu

Pro vyšší autenticitu modelu je na modelu Aerotrooper řada různých doplňků, které utváří vzhled lodi. Vojenské zbarvení lze podpořit tématicky zbraněmi a samolepkami.

PRB08034_b02.jpg
Střídavý motor

V příhradové konstrukci zadní části modelu je upevněn motor Dynamite® 2080Kv BL s 3-listou vrtulí. Směr řídí kormidla, které ovládá 3Kg servo Metal WP.

PRB08034_b03.jpg
Kabina se sedadlem

Loď by měl někdo řídít, proto neváhejte a posaďte do sedla kokpitu svoji oblíbenou fugurku, hračku akčního hrdiny nebo vojáka.

PRB08034_b04.jpg
Osvětlení LED světly

Když se začne stmívat, většina lidí odchází domů. Vy ale nemusíte, protože zažijte večerní jízdu s osvětlenou lodí a další nová dobrodružství.

Vlastnosti lodi Aerotrooper 25"
  • Kvalitní trup z nylonového kompozitu s maketovými detaily a zbraněmi
  • Realistické a podrobné zpracování
  • Střídavý motor Dynamite® 2080Kv pro dlouhou životnost
  • Voděodolný regulátor Dynamite 90A BL Marine kompatibilní LiPol 2-4S
  • Bezpečné řízení s RC soupravou Spektrum STX2™ 2.4GHz FHSS
  • Set obsahuje řadu samolepící obtisky pro různé označení
  • Stejně jako u skutečné lodi tohoto typu je poháněna vrtulí v kleci
  • Tužkové baterie pro vysílač jsou v balení
PRB08034_a03.jpg

Doporučené příslušenství

Náhradní díly