Bburago Ducati Supersport 900 1:18
Prodej skončil
Zobrazit větší

Bburago Ducati Supersport 900 1:18

Model silničního motocyklu v měřítku 1:18 Bburago 18-51032 Ducati Supersport 900 nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm.

BB18-51032

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-51032 silničního motocyklu Ducati Supersport 900 je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Ducati.png
Informace o předloze

Označení SuperSport nebo rovněž jen SS bylo s motocykly značky Ducati spojeno od první poloviny sedmdesátých let a proslavila je dvojice sportovních silničních modelů 750 SS a 900 SS se vzduchem chlazenými dvouválci do L, jejichž kariéra na trhu skončila v roce 1981.

Ducati se pak k označení vrátila se zcela novým typem 900 SuperSport v roce 1988. Charakteristický byl pro tento model vedle vzduchem chlazeného dvouválce i jeho trubkový rám a kapotáž s velkým čtvercovým hlavním světlometem. Na devítistovku během devadesátých let navázaly modely 350 SS, 400 SS, 600 SS a 750 SS se stejným designem. Na konci devadesátých let došlo k důkladnému omlazení, které lze i díky zcela novému designu považovat za novou generaci. Ta opět nabídla několik různých objemů vzduchem chlazeného dvouválce. Nejprve se jednalo o 750 SS a 900 SS.

Řada motorek Bburago

Nabízí detailní provedení tamponového tisku, podrobně vytvořené detaily modelu (např. přístrojová deska). Modely jsou baleny v tradičním balení Bburago bez plastového podstavce.

Klíčové vlastnosti
  • Model má plně funkční natáčení kol pomocí řídítek.
  • Karosérie je potištěna tampónovým tiskem kvalitní barvou.
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu.
  • Velké množství detailů.
  • Pryžové pneumatiky.