Bburago Kit Triumph Rocket III 1:18

Model v měřítku 1:18 Bburago 18-55011 silničního motocyklu Trimph Rocket III nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm. Model je v podobě skládačky.

BB18-55011

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-55011 silničního motocyklu Trimph Rocket III je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé. Baleno v dárkovém balení.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Triumph.png
Informace o předloze

Triumph Rocket III je tříválcový motocykl vyrobený britskou společností Triumph Motorcycles Ltd. Od září 2004 měl motor objem 2.3 litru, což byl v té době vůbec největší motor v sériově vyráběných motocyklech.

Původní model byl vydán v roce 2004. Ihned po představení se tato raketa ujala hned několika, dodnes zatím nepřekonaných prvenství. Jedná se o největší sériově vyráběný motor o objemu 2294 ccm. Z tohoto drobečka dostanete neuvěřitelných 142 koní. Zadní guma je další z řad prveství, které drží Rocket III, její šířka je celých 240 mm a je opravdu nepřehlédnutelná. Inovace přišly v roce 2006.

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Klíčové vlastnosti
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu a je potištěna kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Baleno v dárkovém balení.
  • Vhodné pro děti od 3 let.