Bburago Kit Honda CBR 600RR 1:18

Model v měřítku 1:18 Bburago 18-55009 silničního motocyklu Honda CBR 600RR nejen pro sběratele. Detailní provedení, velmi přívětivá cena, délka 11 cm. Model je v podobě Kit skládačky.

BB18-55009

Nové zboží

Bburago

Prodej skončil

Více informací

Více informací

Jste sběratel modelů motorek? Nebo jen chcete udělat radost svému synkovi nebo známým? Modely motocyklů Bburago jsou pro tyto účely přímo dělané!

Model Bburago 18-55009 silničního motocyklu Honda CBR 600RR je detailně proveden. Ideální dárek pro kluky i dospělé. Baleno v dárkovém balení.

Sběratelské modely aut a motorek Bburago patří mezi neoblíbenější na trhu, nejen díky pěknému a detailnímu zpracování, ale také přívětivé ceně. Modely obsahují velké množství detailů. Maketové zpracování kol a kostry motocyklu.

Honda.png
Informace o předloze

CBR600RR byl představen v roce 2003 jako alternativa závodních replik. Byl založen na technologiích používaných v motocyklu MotoGP Honda RC211V a dostal podobný vzhled.

V roce 2005 získala CBR600RR zásadní revizi s novou karoserií, plně nastavitelnými obrácenými čelními vidlicemi, kotoučovými brzdami s radiálními čtyřpístovými třmeny a novým hliníkovým rámem, kyvným ramenem a zadním nárazem. Střední výkon byl také zvýšen na přibližně 105 koní (78 kW) .

screwdriver.svg
Bburago Kit - stavebnice aut a motocyklů pro kluky i dospělé

Bburago Kit je stavebnice, jejímž sestavením vytvoříte plnohodnotný sběratelský kovový model autíčka či motorky. K sestavení je potřeba pouze šroubovák, který výrobce přibalil ke stavebnici. Nic jiného, jako například lepidla, či jiné modelářské potřeby nejsou k sestavení potřebné.

Stavba modelu není náročná a zvládne ji každé šikovné dítě starší 10 let. Čas sestavení modelu se pohybuje dle zkušeností kolem 30 minut. Počet dílků stavebnice se pohybuje kolem 25 až 40 dílů - dle typu modelu. Součástí bývají i obtisky, stojánek do vitrínky a podrobný obrázkový návod.

Klíčové vlastnosti
  • Kapotáž je vyrobena z odolného plastu a je potištěna kvalitní barvou.
  • Detailní zpracování.
  • Baleno v dárkovém balení.
  • Vhodné pro děti od 3 let.